19 / 04 / 2024

Deluxia Palace'da 135 bin 700 TL'ye!

Deluxia Palace'da 135 bin 700 TL'ye!

Teknik Yapı'nın yeni projesi Deluxia'da fiyatlar 135 bin 700 TL'den başlıyor...



Teknik Yapı'nın Batı Ataşehir'deki son arazide gerçekleştireceği  702 daireden oluşan Deluxia projesi, erişilebilir fiyatları ile 2005 yılındaki prim fırsatını tekrar sunuyor

Teknik Yapı, 2010'a toplam 702 daireden oluşan Deluxia projesinin satışı ile başlıyor. Batı Ataşehir'deki son büyük arazide gerçekleştirilecek olan Deluxia projesi, 482 dairelik Deluxia Palace ve 220 dairelik Deluxia Suites'den oluşacak.  Batı Ataşehir bölgesine Uphill Court projesi ile farklı bir tanım getiren Teknik Yapı, Deluxia'nın erişilebilir fiyatlarla yüksek kaliteye sahip olacağını ispat edecek.

Deluxia'nın tanıtım toplantısında konuşan Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, araziyi peşin paraya almanın avantajını kullanarak, lüks kavramını bir kademe daha artıran Deluxia projesindeki başlangıç fiyatların erişilebilir seviyede olacağını açıkladı. Başkan Durbakayım Deluxia projesinin Teknik Yapı'nın imzası haline gelen modernize edilmiş neo klasik çizgileri taşıyacağını, farklılığın sadece mimari tasarımda değil sunulacak hizmet ve kullanılacak malzeme kalitesinde de olacağına vurgu yaptı. Proje büyüklüğü 275 milyon TL olan Deluxia'nın mimari açıdan konut sektörüne sıra dışı bir yaklaşım kazandıracağını kaydeden Nazmi Durbakayım,  dairelerin teslim tarihini ise Mart 2012 olarak açıkladı. 

Uphill Court'tan daire alamayanlar için son fırsat

Deluxia projesinin Uphill Court'tan daire alamayan Teknik Yapı müdavimlerine yeni bir fırsat sunacağını belirten Nazmi Durbakayım, yüksek kalite ve hizmeti tanıyan veya arayan genç çiftlerin, beyaz ve mavi yakalı yöneticilerin, gelecek için risksiz yatırım aracı arayanların müşteri kitlesi arasında yer aldığını ifade etti. Arsanın Teknik Yapı'ya ait olmasından kaynaklanan avantajın metrekare fiyatlarına yansıtıldığının altını çizen Nazmi Durbakayım, kaliteden ödün verilmeden oluşturulan fiyatların bölgedeki alternatif projelerdeki fiyatlardan daha düşük olduğuna işaret etti.

Deluxia'da yer alan tüm daireler ile 11 ticari birimin gerek home office gerekse yaşamak amaçlı her türlü teknolojik alt yapıya sahip olacağını açıklayan Nazmi Durbakayım basın toplantısındaki bilgilendirmesine şu sözlerle devam etti;

"Teknik Yapı olarak her projemizde, akıllı bina yapmaktan daha çok akılcı bina yapmaya özen gösteriyoruz. En iyi yaşam olanakları sunan akılcı bina Deluxia, akıllı daireye sahip olmak isteyenler için her türlü teknolojik alt yapıya sahip olacak. Ataşehir'deki son büyük proje olarak dikkati çeken Deluxia Palace'ın en önemli farklılıklarından biri birbirinin görüntüsünü kesecek binaları ortadan kaldıran bir konut projesi olması. Ancak diğer projelerimizde olduğu gibi bu projemizde de Teknik Yapı'nın imzası haline gelen çizgileri değişmeyecek. Projenin diğer önemli albenisi ise müşterilerine sunduğu farklı bir yaşam konsepti olacak. Daire sahipleri, projenin kapısından içeri girdikleri andan itibaren kendilerini tamamen özel hissettirecek hizmetler sunan yeni bir yaşam standartları ile baş başa olacak. Site güvenliğinden çamaşırhanesine, lobi hizmetinden her türlü spor faaliyetlerine, kat hizmetlilerinden kişisel bakım ünitelerine kadar 5 yıldızlı otellerde yer alan hizmetler yer alacak." Başkan Durbakayım ayrıca Deluixa'da yaşayacak yaşlılar ve engellilerin yaşam ayanının her noktasına ulaşabileceği alt yapının da en ince detayına kadar düşünüldüğünü belirtti.

İhtiyaca göre daire seçenekleri

Toplam 23.200 metrekare arazi üzerinde yükselen Deluxia'da, her türlü konfor ve lükse sahip stüdyo ve 1+1 tipi dairelere ağırlık kazanacak. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde toplam 702 daire yer alacak. İhtiyaç duyulan hizmet ve kalite bakımından tüm konfora sahip dairelerin 228 adedi stüdyo, 315 adedi 1+1, 112 adedi 2+1 ve 44 adedi, 3+1 tipinde ve 3 adedi de 4+1 dubleks olacak. Projeyi çevreleyen ayanlarda ise zemin oturumları 167 ile 256 metrekare arasında değişen 11 ayrı kiralanabilir ticari birim olacak.

Konumuna ve cephesine bağlı 20 farklı büyüklükte olacak daire tiplerinin metrekareleri, stüdyolarda 37.65, 1+1'lerde 54.29-67.07, 2+1'lerde 98.62-101,77, 3+1'lerde 131,23 ve 4+1'lerde ise 210,03-263,58 aralığında gerçekleşecek. Metrekare fiyatı 3.427 TL'den başlayacak dairelerin büyüklüğüne göre baz fiyatları stüdyo tipi dairelerden 135.700 TL, 1+1 tipi dairelerde 190.900 TL, 2+1 tipi dairelerde 338.000 TL ve 3+1 tipi dairelerde 458.500 TL olacak.

Deluxia Palace saray ihtişamıyla yükselecek

Ataşehir'in son konut alanı olarak bilinen arazide farklı mimari yapısıyla boy gösterecek olan Deluxia Palace'ta; standartlaşan yeşil alan konsepti su objesi ile bütünleşerek dinamizm kazandıracak. Deluxia'da Palace, tek bloktan oluşan 19 katlı ihtişamlı bir bina ve 8 ticari birimden olacak. Projenin etrafında büyüklüğü 37 ile 160 metrekare arasında değişen 5 adet gölet yer alacak ve bu göletlerde günün belirli saatlerinde su gösterilerine sahne olacak.

Daire sahiplerine daha iyi sosyal yaşam imkanı sağlamak için her türlü  spor ve dinlenme olanağının sağlandığı Deluxia Palace'ta açık alanlarda güneşlenme platformu hariç yaklaşık 300 m² büyüklüğündeki açık yüzme havuzu, çocuk oyun sahası, çocuk kulübü, yarım basket sahası, yürüyüş ve koşu parkuru, site lokali bünyesinde barındıracak. Deluxia Palace'ın sosyal tesislerinde TV odası, kütüphane, toplantı odası, alt katlarda ise sauna, fitness center, step/aerobik/plates merkezi, vitamin bar, dinlenme odaları, buhar odası, Türk Hamamı, masaj odaları ve elips şeklindeki 106 m² büyüklüğünde bir kapalı havuz yer alacak. Teknik Yapı projelerinde standart hale gelen ve toplam 559 araçlık kapasitesi olan kapalı otoparkta 1+1, 2+1 tipi daireler için 1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 daireler için 2 araçlık otopark alanı yer alacak.

Lüks ve konforlu minimal yaşam için Deluxia Suites

Minimal yaşam tarzının benimseyen, fakat bunun yanı sıra lüks ve konforlu yaşam tarzı isteyenlerin stüdyo ve 1+1 tipi daire taleplerini cevap verecek olan Deluxia Suites'in satışı daha sonra yapılacak. Deluxia Palace ile sinerji oluşturan ve aynı hizmet kalitesini sunan Deluxia Suites'in kapalı mekanlarında 120 metrekarelik kapalı yüzme havuzu, fitness, kafeterya, sauna, buhar odası, step/aerobik/plates merkezi yer alacak. Deluxia Suites maliklerinin günlük tüketim ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik mağazaların hizmet verebilmesi için de üç ayrı cephede konuşlandırılan ve büyüklükleri 240 ile 350 metrekare arasında değişen üç ticari birim bulunacak. Her daire için bir adet kapalı otopark alanının tahsis edildiği Deluxia Suites'de bir adet de açık yüzme havuzu olacak.


444 10 08

www.teknikyapi.com


Geri Dön