29 / 03 / 2024

Deluxia'da 133 bin TL'ye!

Deluxia'da 133 bin TL'ye!

Deluxia projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor



Deluxia projesini lüks yapan öğelerin başında kullanılan malzemeleri ile Teknik Yapı'nın bugüne kadar Bağdat Caddesi müşterilerine sunduğu kalite geliyor. Firma, Bağdat Caddesi'nde yaptığı 30 dairelik apartmanda da, Ataşehir veya Kartal'da gerçekleştirdiği 500-750 dairelik büyük ölçekli sitelerde de uluslararasında tanınmış yerli veya yabancı markalı ürünler kullanıyor.

Deluxia projesinde kullanılan malzemelerin başında enerji, su ve ses yalıtımında önemli tasarruflar sağlayan ve Avrupa'da kabul görmüş Betofiber markalı dış cephe kaplaması GRC ürünleri geliyor.

Daire kapılarında düz ahşap panel kaplamalı, çelik gövdeli ithal çelik kapı, içerde ise düz ahşap natural kaplamalı kapılar kullanılıyor. Yerlerde İtalyan Iris, Ricetti veya muadili bir marka seramik kullanılırken, vitrifiye olarak Duravit, İdeal Standart, Vitra veya muadili bir marka tercih edilecek. Armatörler ise yine uluslararası piyasada kendini kabul ettirmiş Grohe, İdeal Standart, Vitra veya muadili bir marka arasından seçilecek. Mutfakta kullanılacak standart ankastre ürünler için Mielle, Siemens veya muadili bir markanın ocağı, fırını, bulaşık makinesini ve davlumbazı ile Franke veya muadili marka eviye kullanılacak. Alternatif projelerde kullanılan laminant parkenin aksine Deluxia'da lamine parke kullanılacak. Doğramaların açılan kanatları çift hareketli izolasyonlu PVC den yapılmış ithal Veka, Dehau veya muadili bir marka doğrama olup, iklim kontrollü çift cam olacak, binanın bazı cephelerinin bir kısımlarında alüminyum giydirme cephe kullanılacak. 

Ayrıca projede, bağımsız bölümlere özgülenmiş 2+1, 1+1 ve studio daireler için 1 adet kapalı otopark yer alacak. Bunun yanı sıra dairelerin güvenliği için, otomasyon merkezine bağlı olarak çalışan, yangın algılama detektörü, daire hırsız alarmı olacak. Daire içinden, bina giriş kapısı ile renkli görüntülü intercom bağlantısı, otopark girişinde de `otomatik giriş kontrol sistemi' bulunacak. Bloklarda ise yük taşımaya da elverişli, geniş hacimli, yüksek hızlı, deprem sensörlü, havalandırmalı ve intercom sistemli Otis, Thyssen veya muadili asansörler tesis edilecek. Gereken bloklarda özel basınçlandırmalı yangın asansörleri tesis edilecek. Elektrik priz ve lamba anahtarları ise Legarand marka Valena tipi veya muadili olacak.

Blokta merkezi ısıtma sistemi kullanılacak, `pay ölçer' ile bireysel kullanım olanağı sağlanacak. Dairelerde panel radyatörler kullanılacak. Dairelerde merkezi ısıtma sistemi ile sürekli sıcak su sağlanacak. Kullanılan sıcak su `pay ölçer' ile daire bazında ölçülebilecek.
 
Deluxia'da ayrıca telefon hatları, daire içinden, bina giriş kapısı ile renkli görüntülü intercom bağlantısı, güvenlik merkezi kontrolünde sesli görüşme imkanı, merkezi anten sistemi sayesinde, normal yayın yapan TV kanalları doğrudan, digitürk yayınları receiver ve abonelik desteğiyle, uydu yayınları ise yine receiver desteği ile izleyebilme imkanı bulunacak. Kablolu TV altyapısı, dairelerde, antrede bulunacak dağıtıcı cihaza (splitter) kadar çekilecek, odalardaki TV hatları, antredeki bu dağıtıcı cihaz üzerinden, kolaylıkla Kablolu TV hattına dönüştürülebilecek, abonelik desteğiyle yayınlar izlenebilecek. Sitede yangın ve kapı hırsız alarm sistemi, wireless kullanımına uygun tesisat, kat hollerinde merkezi müzik yayın sistemi olacak.

Deluxia projesinde alanları 37 ile 263 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Daire fiyatları 133 bin TL'den başlıyor, 536 bin 600 TL'ye kadar yükseliyor. Yatırım değeri 275 milyon TL olan proje 23 bin 200 metrekarelik arsa üzerine kurulacak.

444 10 08

www.teknikyapi.com


Geri Dön