25 / 04 / 2024

Demay Yatırım Gayrimenkul Acentalığı Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!


Demay Yatırım Gayrimenkul Acentalığı Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi, Hamit Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Seda Adıyaman Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.



Demay Yatırım Gayrimenkul Acentalığı Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi, Hamit Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Seda Adıyaman Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu. 


Demay Yatırım Gayrimenkul Acentalığı Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu; Şirket amacını gerçekleştirmek için yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına Komisyon mukabilinde alımı, satımı ve pazarlamasını yapmak Şirket öncelikle yasaların izin verdiği çerçevede yabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri her türlü emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda Komisyon mukabilindearacılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek. Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak,fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım performans değerlemelerinde bulunmak.Pazar analizleri ve Pazar araştırmaları yapmak.Gayrimenkul geliştirme çalışmalarında bulunmak proje yönetim hizmetleri sunmak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hakların hukuki durumları ile ilgili analiz ve raporlama hizmetlerinde bulunmak. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkân, işyeri ve Gayrimenkul üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti,kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Üçüncü kişiler adına Gayrimenkul, arazi, arsa görüşmeleri yapmak, Proje çizdirmek, Hazırlanan projeleri Belediyeden ve diğer Resmi makamlardan onaylatmak, İnşaata Hazır halde bulunan projelerin Satış ve Pazarlamasını yapmak. Bu hizmeti yürütülebileceği her türlü işyeri ve şubesini açabilir, başkasının açmış olduğu bu tür işyerlerini işletebilir, ortak olabilir, satın alabilir, Yurt içinde ve Yurt Dışında Acentelikler verebilir Şirket yukarıda sayılan aracılık ve danışmanlık hizmetleri gereği pazarlama, reklam ve tanıtım işlerini de yapabilir,Bu konuda açılacak özel ve resmi ihalelere girebilir veya taahhütlerde bulunabilir Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü Televizyon, radyo, basın, yayın, sinema, mecmua, dergi, afiş, elektrik ve elektronik her nevi teknik cihaz, internet üzerinden reklamcılık yapmak, bunun için gerekli olan stüdyolar, tasarım atölyeleri kurmak, film reji, yazılı, sesli, ışıklı ve görüntülü tanıtım ve ilan işlerini yapmak ve yaptırmak.


Demay Yatırım Gayrimenkul Acentalığı Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı, Nar Çiçeği Sitesi 85/10 


Geri Dön