16 / 04 / 2024

Demet Akalın 2.6 milyon dolara ev alacak!

Demet Akalın 2.6 milyon dolara ev alacak!

Kurban Bayramı'nda İtalya'ya giden Demet Akalın, bir ev parası harcadığını söyledi. Akalın, "Oturduğum sitede bir ev var, rüyalarımı süslüyor. Fiyatı 2 milyon 600 bin dolar. Evi istiyorum, çünkü çok güzel beyaz dolapları var. Okan'la ortak alacağız." dedi.



Demet Akalın çok konuşulacak açıklamalara imza attı. 


Kurban Bayramı'nda İtalya'ya giden Akalın, bir ev parası harcadığını söyledi.


İşte Demet Akalın'ın açıklamalarından satırbaşları...


* "Oturduğum sitede bir ev var, rüyalarımı süslüyor. Fiyatı 2 milyon 600 bin dolar. Evi istiyorum, çünkü çok güzel beyaz dolapları var. Okan'la ortak alacağız."


* "Kurban Bayramı'nda İtalya'ya alışverişe gittik. Çok ünlü bir markanın mağazasını boşalttım. İki bavulla gittik, 9 bavulla döndük. Ayakkabı, çanta ve elbiseye verdiğim parayla İstanbul'da 3+1 daire alınır. Daire parası verdim, döndüm."


* "7-8 tane dairem var. Yatırımlarımı eve, ama daha çok tektaşa yatırdım. Yurt dışı alışverişlerimi ve tektaşlarımı kendim alıyorum. Çünkü iyi para kazanıyorum."



Hürriyet 


Haber Sözcü'de şu şekilde yer aldı;


Okan Kurt’la sürdürdüğü örnek evlilikle ve başarılı müzik kariyeriyle magazin dünyasının dikkat çeken isimlerinden olan Demet Akalın, katıldığı programda özel hayatında dair hiçbir yerde duyulmamış bilgiler paylaştı. İşte Demet Akalın’ın çok konuşulacak o açıklamaları:

“Oturduğum sitede bir ev var, rüyalarımı süslüyor. Fiyatı 2 milyon 600 bin dolar. Evi istiyorum, çünkü çok güzel beyaz dolapları var. Okan’la ortak alacağız. Saçımın önünde doğumdan sonra dökülme oldu. Önündeki kellik için topik kullanmaya başladım. O tozla kapatıp dışarı çıkıyorum artık. Instagram’da reklam karşılığı kullandığım bazı ürünler gerçek ve iyi. Bazıları da değil. Mesela şampuanların faydasını görmedim. Çaylardan biri dışında hepsini lavaboya boşalttım.”


Sözcü


Haber Milliyet'te şu şekilde yer aldı;


Demet Akalın, 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu. Acarkent'ten eşiyle 2 milyon 600 bin dolara (7 milyon 742 bin TL) yeni bir ev alacağını söyleyen şarkıcı, "7 - 8 dairem var. Yatırımlarımı eve ve tektaşa yaptım. İyi para kazanıyorum" dedi. Doğumdan sonra saçının döküldüğünü ve topik kullanmaya başladığını anlatan Akalın, "Okan'ı kıskanmıyorum. 

İsterse dünyanın en güzel kadınlarının bulunduğu Rusya'ya gidebilir. Kendime güveniyorum. Ama onun bana yasakları var" şeklinde konuştu. 


Milliyet Cadde


Geri Dön