19 / 03 / 2024

Demet Akalın Hadımköy'deki evinin ilk fotoğrafını paylaştı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinin ilk fotoğrafını paylaştı!

Hadımköy’e taşınan ve bir yıllık kirası peşin olarak ödenen evine taşınan Demet Akalın, havuzlu manzaralı evinden ilk kareyi takipçileriyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.



Eşi Okan Kurt’un işleri dolayısıyla Hadımköy’e taşınan Demet Akalın evinden ilk kareyi paylaştı. Geride bıraktığımız hafta eşinin işleri dolayısıyla Hadımköy’e taşınan ve bir yıllık kirası peşin olarak ödenen evine taşınan Demet Akalın, havuzlu manzaralı evinden ilk kareyi takipçileriyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 



Demet Akalın Hadımköy deki evinin ilk fotoğrafını paylaştı!



Hadımköy’deki villasından ilk kareleri hayranlarıyla paylaşırken son derece keyifli ve enerjik olduğu anlaşılan Demet Akalın, yeni evinden attığı ilk mesajında şöyle diyor: “Günaydın yeni hafta yeni enerji her şey güzel olacak. Yeni ev uğur getirecek şans getirecek inşalllah diyerek perdelerimi açtım. Az da olsa manzaram bile var. Ulan Okan ulan Okan.” Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’un bu evi bir yıl boyunca kiralamak için 20 bin lira verdiği konuşuluyor. Evlerin satış fiyatıysa, 1 milyon 600 bin dolar civarında.


Sözcü Şık


Geri Dön