28 / 03 / 2024

Demet Akalın Minopolis'te miniklerle buluştu!

Demet Akalın Minopolis'te miniklerle buluştu!

Bakırköy Marmara Forum AVM'de açılan Avrupanın ilk çocuk eğitim ve eğlence şehri Minopolis, 23 Eylül Salı günü Demet Akalın’ın katıldığı etkinlikte eğlenceli anlara sahne oldu.



İstanbul’un en büyük eğlence merkezlerinden biri olan Minopolis’te, çocuklar tematik istasyonlarda eğlenerek yetişkinlerin dünyasını deneyimlerken Demet Akalın eşliğinde keyifli dakikalar yaşadılar. Minopolis şehrinin Demir İnşaat sponsorluğuyla yapılan İnşaat Merkezi’nde, çocuklar Demet Akalın ile birlikte oyun oynarken inşaat ve dekorasyon yapmanın inceliklerini öğrenip inşaat sektörü hakkında fikir sahibi oldular.


 


Avusturya Viyana Üniversitesi’nde alanında en yetkin akademisyenler başkanlığında iki yıl süren yoğun araştırma sonucu geliştirilen ve tüm dünyada oyunla eğitim denince akla ilk gelen çocuk şehri olan Minopolis, 4-14 yaş aralığındaki çocuklara uygun boyutlarda tasarlanmış 100’e yakın işyerinde eğlenceli uygulamalarla meslekleri tanıtıyor. Bu yılın Mayıs ayında açılan eğlence şehri Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret ederken, ‘İnşaat Merkezi’ Demir İnşaat’ı 8 bin 334 kişi ziyaretçi alarak Minopolis’in en çok ilgi gören istasyonlarından biri oldu.


 


Minopolis’te Hangi İstasyonlar Var?


 

İnşaat Merkezi, takı tasarım atölyesi, fırın, tren istasyonu, banka, hastane, dişçi, eczane, süt çiftliği, fotoğraf stüdyosu, sürücü okulu, itfaiye, sanat atölyesi, süpermarket, pizza istasyonu, polis merkezi, bilim atölyesi, güzellik salonu, moda stüdyosu, tv stüdyosu, temizlik firması, gazete, kargo firması, çikolata fabrikası, meyve suyu fabrikası, burger istasyonu, göz hastanesi, çocuk üniversitesi, atık yönetimi ve geri dönüşüm merkezi, otel, restoran, 3-7 yaş çocuk oyun alanı ve deprem simülasyon merkezinin yanısıra pek çok eğitsel ve eğlenceli aktivite, parti konseptleri, renkli şovlar ile okul gruplarına yönelik özel çalışmalar Minopolis’in minik ziyaretçilerini bekliyor.



Geri Dön