28 / 03 / 2024

Demet Akalın'ın Acarkent'teki lüks villası soyuldu!

Demet Akalın'ın Acarkent'teki lüks villası soyuldu!

Beykoz'un en güvenlikli sitelerinden olan Acarkent'de yüzlerce güvenlik kamerasına aldırış etmeden giren kimliği belirlenemeyen hırsızlar, ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın tadilattaki villasında 100 bin TL nakit para ile bir miktar ziynet eşyasını alarak kayı



Ünlü şarkıcının tadilattaki villasına giren hırsız yüklü miktarda para ve ziynet eşyası çaldı

Saat 15.00'da meydana gelen hırsızlık olayının ardan polis, evde incelemelerde bulundu. Villa'nın işlerini gören hizmetçinin ifadesi alındı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, hırsızların yakalanmasının an meselesi olduğunu açıkladı.

Etrafı kale gibi duvarlarla çevrili olan ve belli mesafelere yerleştirilmiş şüzlerce güvenlik kamera görüntüsü alan kameraların bulunduğu Acarkent C Kapısı, 32. Sokak B 251 numaralı villaya giren hırsızlar tadilatta olan villada gizli bölümde bulunan 100 bin TL para ile bir miktar ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Soygunu fark eden evin hizmetçisi durumu polise bildirdi. Saat 15.00'da siteye akın eden polisler, villada parmak izi incelemesi yaparken, sitenin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Demet Akalın'ın bilgisine başvuran polisler, evde çalışan kadın hizmetçinin de ifadesini aldı.

Akalan'ın evinden 100 bin lira ile bir miktar ziynet eşyası çalındığı belirlendi. Akalın'ın avukatı Ali Ozan Açıkalın, evden yaklaşık 100 Bin TL ile ziynet eşyasının çalındığını belirterek polislerin konuyla ilgili incelemesinin devam ettiğini dile getirdi. Öte yandan, villayı gören güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye başlayan polis ekipleri, hırsızların yakalanmasının an meselesi olduğunu söyledi.
Habertürk/Eray EROLLU


Geri Dön