26 / 04 / 2024

Demet Akbağ, Köy İçi Taş Evler projesinden konut sahibi oldu!

Demet Akbağ, Köy İçi Taş Evler projesinden konut sahibi oldu!

Veryeriler İnşaat'ın Alaçatı'daki 'Köy İçi Taş Evler' projesi ilgi görünce ilk etapta 14 adet olmak üzere 5 yılda 150 yeni taş ev yapılması kararlaştırıldı. Projeden Demet Akbağ, milli basketbolcu Kerem Gönlüm'ün de yer aldığı öğrenildi...




Veryeriler İnşaat'ın Alaçatı'daki 'Köy İçi Taş Evler' projesi ilgi görünce ilk etapta 14 adet olmak üzere 5 yılda 150 yeni taş ev yapılması kararlaştırıldı.


Taş ev konsepti ile gerçekleştirilen projelerin villa metrekare fiyatları 10 ile 12 bin lira arasında bulunurken, proje içerisinde yer alan apart dairelerin fiyatları da 750 ile 1 milyon 250 bin lira arasında değişiyor. Satışına gelecek yılın mayıs ayında başlayacaklarını ve 2015 yılında teslimlerini gerçekleştireceklerini anlattı. Veryeriler, Alaçatı değirmenlerinin altında bulunacak ve 12 villadan oluşacak Değirmen Taş Evleri'nin de yapımına başlayacaklarını söyledi. 


DOKUZ AYDA TESLİM 


Şirket, avlulu - avlusuz, değişik bahçe büyüklükleri ve 2+1, 3 + 1, 4 + 1 gibi ev seçeneklerine sahip taş evleri, yaklaşık 9 ayda sahibine teslim ediyor. Taşın kışın çok sıcak, yazın ise çok serin özelliğinde bulunduğunu anlatan Alphan Veryeriler, bulunan taş ocağından tüf taşı çıkartılıp bize getiriliyor. Yazın inşaat yasağında kullanıma uygun hale getirmek için biçimlendiriyoruz. 

Yığma taş olarak inşa ederek, sadece taşıyıcı kolonları taş kaplama yapıyoruz" dedi. 


Alaçatı'da gerçekleştirdiği eski Rum mimarisine sahip 'Köy İçi Taş Evler' konsepti ile 2002'den beri 330 taş ev üreten Veryeriler İnşaat, gelen talep doğrultusunda gelecek 5 yılda 150 adet yeni taş ev hayata geçirmeye hazırlanıyor. Son projesi Quattordici Çeşme hakkında bilgi veren Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Veryeriler, "Alaçatı'nm kent merkezinde yer kalmadığı için artık farklı yerlerde proje geliştirmeye karar verdik. Sakız Adası'na sıfır durumda bulunan noktada 14 taş evlik projemize başlıyoruz. Marina ve Çeşme'ye yürüyüş mesafesinde olan projede dairelerin kendine özel plajları olacak" diye konuştu. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön