19 / 04 / 2024

Demet Marka Evleri Ağustos 2014’te teslim edilecek!

Demet Marka Evleri Ağustos 2014’te teslim edilecek!

Firma: Marka Grup İnşaat

Proje: Demet Marka Evleri

İnşaat sektörünün köklü firmalarından Marka Evleri A.Ş; Demetevler’de, Ankara’nın en lüks projelerinde dahi bulunmayan ayrıntılarla donatılan Marka Evleri projesini hayata geçiriyor. Projenin Ağustos 2014'te teslim edilmesi planlanıyor...




İnşaat sektörünün köklü firmalarından Marka Evleri A.Ş;  Demetevler’de, Ankara’nın en lüks projelerinde dahi bulunmayan ayrıntılarla donatılan Marka Evleri projesini hayata geçiriyor.

Marka Evleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç, ‘’Demetevler’de pahalı konut satılamaz’’ gibi bir algının yaygın olduğunu, Marka Evleri ile bu algıyı yok etmenin haklı gururunu yaşadıklarını bildirdi.  Demetevler sakinlerinin, sıradan, hiçbir özelliği bulunmayan konutlarda yaşamak zorunda olmadıklarını anlatan Kılıç, şunları söyledi:

‘’Lüks, kaliteli projeler sadece Oran’da, İncek’te, Çayyolu ya da Çukurambar’da olmak zorunda değil. Aynı kalitede, aynı  lükse sahip binalar Demetevler'de de yapılmalı diye yola çıktık. Demetevler’de lüks, kaliteli konut inşa etme fikri risk miydi? Evet riskti. Ancak, 35 yıllık deneyimimiz, bu riski almanın zamanının geldiğini söylüyordu. Başlangıçta yadırgansak da insanlar zamanla fiyatlarımızın, sunduğumuz kaliteye oranla makul olduğunu gördüler. Ayrıca, bizim bu semte bir vefa borcumuz vardı. Hem bu borcu ödemiş olduk, hem de insanlara Ankara’nın lüks semtlerindeki konfora, kaliteye Demetevler'de de ulaşılabileceğini ispatlamış olduk.’’

‘’Bölgenin arkasına saklanan bir proje değil, bölgeye renk veren, değer katan bir projeyi hayata geçirmek istedik’’ diyen Kılıç, Demet Marka Evleri projesinin, emsal değeri düşük 23 bin metrekarelik alanda hayata geçirildiğini kaydetti. Emsalin düşük olmasının, peyzaj ve sosyal donatı alanlarını artırdığını vurgulayan Kılıç, ‘’Lüks semtlerde dahi spor tesisleri binaların altında yapılırken, biz daire sayısından fedakarlık ederek spor kompleksini bağımsız bir yapı içerisine aldık. Spor kompleksinde çok büyük bir yüzme havuzu, Fin hamamı, Türk hamamı, sauna ile fitness yer alıyor. Gençleri, çocukları da düşünerek halı futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanlarını projeye ekledik’’ dedi.

 -Sinema salonu dahi var-

Lüks semtlerde kaybolmasına karşın Demetevler’de hala yaşayan mahalle kültürünü de korumaya gayet gösterdiklerini anlatan Kılıç, şöyle devam etti:

‘’Komşularımız birbirinden uzak kalmasın, değişik ortamlarda bir araya gelsin istedik. Birlikte vakit geçirebilecekleri 40 kameriyeden oluşan piknik alanları oluşturduk. Ayrıca en lüks projelerde dahi bulunmayan sinema salonunu projeye dahil ettik. Hobi odaları, kreş gibi ayrıntılar da projede yer aldı. Bunların yönetimini profesyonel bir ekip yapacak. Ortak paylaşım alanlarının kuralları ve bir sistemi olacak.’’

Yıldız’ın verdiği bilgiye göre, Demet Marka Evleri projesi, 3 blokta, toplam 192 daireden oluşuyor. 4+1 daireler 160 ve 170 metrekare büyüklüklerinde olacak. Site içerisinde ayrıca 16 adet 220 metrekare büyüklüğünde villa da yer alacak. 250 araçlık otoparkın bulunduğu projede konutlar, 30 Ağustos 2014’te teslim edilecek.


Telefon: +90 (312) 335 20 27

Webhttp://www.markaevleri.com



projeye sor



Geri Dön