28 / 03 / 2024

Demir İnşaat, Bayim Olur Musun Fuarı’a katılıyor!

Demir İnşaat, Bayim Olur Musun Fuarı’a katılıyor!

İnşaat sektörünün 31 yıllık köklü ve yenilikçi markası Demir İnşaat, bu yıl 15 – 18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yerini alıyor.



İnşaat sektörünün 31 yıllık köklü ve yenilikçi markası Demir İnşaat, bu yıl 15 – 18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yerini alıyor. Dört gün sürecek olan fuarda Demir Romance ve Demir La Vida projelerinde yer alan ticari ünitelerini hem yatırımcı hem de girişimcilerle buluşturacak. 


Türkiye’nin konusundaki önemli buluşması olan “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın 13’üncüsü bu yıl 15-18 Ekim 2015 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi 5-6-7’nci hall’lerde gerçekleştirilecek. “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce yatırımcıyı ve girişimciyi ağırlayacak. 

Demir İnşaat, 4 gün sürecek olarak fuarda Beylikdüzü’nün çok özel lokasyonunda yükselen Demir Romance projesinin ve Büyükçekmece’nin en özel lokasyonunda hem göl hem de deniz manzarası ile fark yaratan Demir La Vida projesinin ticari alanlarını yatırımcılar ve girişimcilerle buluşturacak. 


Temmuz ayında teslimlerine başlanan ve Eylül ayında gerçekleştirilen Işın Karaca konseri ile yaşamın başladığı Demir Romance projesinde 776 konut, 28 villa ve 60 adet ticari birim yer alıyor. İstanbul’un en büyük kent parkı Yeşil Vadi ile E-5 karayolunun kenarında konumlanan proje, yürüyüş ve bisiklet yolları ile bir çekim merkezi haline geliyor. Kendine ait otoparkları, iç ve dış terasları ile 6 metreye ulaşan tavan yüksekliği ile Demir Romance ticari üniteleri yatırımcısına kazandırmak için tüm donanıma sahip.


Toplam 5 blokta Akıllı Ev Teknolojileri ile donatılmış 379 konut ve 29 ticari ünite ve bir otel projesinden oluşan Demir La Vida, 42 bin m2’yi aşan arsa üzerinde, 110 bin m2 inşaat alanına sahip. Projede, 62 bin 410 m2 satılabilir konut alanı, 19 bin 500 m2 satılabilir ticari alan bulunuyor. 


 Uluslararası markalar ve girişimcilerle buluşacak

Türkiye’nin ve sektörün önemli bir fuarı olan Bayim Olur Musun Fuarı’na katılarak yerli-yabancı yatırımcılar ve girişimcilerle buluşacaklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir; “Türkiye’nin önemli fuarlarından biri olan “Bayim Olur musun?”  fuarı her geçen yıl önemini artırıyor. Yerli ve yabancı yatırımcının yanı sıra girişimciler de fuarda yer alıyor. Demir İnşaat olarak bu fuardaki büyük fırsatı gördük ve ticari alan yatırımcısına ulaşmak için yerimizi aldık. Şu an fuarda yer alan tek inşaat firmasıyız ve hem markalara hem de yatırımcılara Beylikdüzü’nün en güzel lokasyonundaki ticari alanlarımızı sunacağız.” dedi. 


Dünyaca ünlü markalar katılıyor

Kendi ekosistemini yaratan franchising sektörü için büyük önem taşıyan fuara bu yıl 22.000 m2 alanda 400 markanın katılımı bekleniyor. Tüm sektörleri franchise çatısı altında toplayan fuar, bu yıl da Ortadoğu, Balkanlar, ABD, Avrupa Birliği ve Türki Cumhuriyetlerden gelen yatırımcıları Türk markalarıyla buluşturacak. Ortadoğu’nun franchise konusunda lider kuruluşu Francorp Türk markalarıyla bir araya gelecek. 

Malezya Franchising Derneği, beraberinde getireceği 10 markasıyla fuarda yerini alacak. Avrupa piyasasına hâkim, İngiliz danışmanlık firması How 2 Franchise in franchise uzmanı Rod Hindmarsh da fuarda olacak. İngiltere’de hizmet veren ve 20 yıllık tecrübesiyle öne çıkan The Franchise Company Türk markaları için İstanbul’a gelecek. Ayrıca Avrupa Franchise Federasyonu’nun (EFF) her yıl düzenlenen toplantısı bu yıl fuar da gerçekleşecek.




Geri Dön