18 / 04 / 2024

Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın isim sponsoru oldu!

Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın isim sponsoru oldu!

İnşaat sektörünün köklü markası Demir İnşaat, Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın isim sponsoru oldu.



İnşaat sektörünün köklü markası Demir İnşaat, Basketbol Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Büyükçekmece Basketbol Takımı’nın isim sponsoru oldu. Spora verdiği desteği sponsorluk anlaşması ile taçlandıran Demir İnşaat’ın ismi bu yıl inşaat sektöründe yaptığı çalışmaların yanı sıra, basketbol sahalarında ve spor salonlarında da sıkça duyulacak.


Ürettiği markalı konut projeleri ile inşaat sektöründe adından sıkça söz ettiren Demir İnşaat, şantiyelerin ardından basketbol sahalarının ve spor salonlarının popüler ismi haline gelecek. 2015 yılında spora verdiği desteği önemli bir sponsorluk anlaşması ile taçlandıran inşaat sektörünün lider ismi Demir İnşaat, 2015-2016 yılı Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsorluğunu üstlendi. 


2 Eylül Çarşamba günü CVK Hotels& Resorts Park Bosphorus İstanbul İzaka Restoranı’nda düzenlenen basın toplantısında Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün ile Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Onursal Başkanı Hamit Demir, sponsorluk anlaşmasını imzaladı.


İmza töreni sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Onursal Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak, spora verdikleri desteğin doğrudan gençlere verilmiş bir destek olduğuna inandıklarına söyleyerek,  bu şekilde sektörde göstermiş oldukları başarıyı farklı sosyal alanlara da taşıma başarısı gösterdiklerini ifade etti. 


Demir İnşaat ismi spor salonlarında anılacak…

Bu yıl inşaat sektöründe yaptıkları çalışmaların yanı sıra, Demir İnşaat’ın adını sadece şantiyelerde değil, basketbol sahalarında ve spor salonlarında da sıkça duyulacağını belirten Hamit Demir sözlerine şöyle devam etti:


“Bugün sponsoru olarak burada bulunduğumuz Büyükçekmece Basketbol Takımı, hızlı bir atak yaparak sadece 3 yılda birinci lige çıkma başarısını gösterdi. Gururla söylüyorum ki yakın zamanda böyle bir başarı daha başka takımlarda henüz yok. Böyle gurur verici başarılara imza atan bir takıma ismimizi vererek daha da büyük başarılara birlikte ulaşacağımıza inanıyoruz.”


“Başarıya aç bir takım gördük…”

Takımın dününe ve bugününe tanık olduğumuzda başarı öykülerinden oldukça etkilendiğini söyleyen Hamit Demir, “Takımın yöneticileri ile yaptığımız görüşmeler esnasında, takımı daha yakından tanıdıkça başarılı bir ekip olduklarını gördük. Bu işe girelim dediğimiz nokta ise takımın hala başarıya aç olması oldu. Takımın bu yıl çok iyi yerlere ulaşarak sezonu tamamlayacağına gönülden inanıyorum” dedi.


Toplantıda konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün ise, “İşadamlarımız spora destek olarak ülkenin geleceğine destek olmaktadırlar, Gençliğe yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır” dedi ve şöyle devam etti: 


"Demir inşaat, sektördeki başarısını Büyükçekmece Basketbol Takımı ile sporda da gösterecektir. Türk sporunun her alanda başarıya ulaşabilmesi için iş adamlarımızın desteğine ihtiyaç var. Bu örnek davranışından dolayı Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i tebrik ediyor, şehrim, şahsım ve basketbol kulübümüz adına teşekkürlerimi sunuyorum." 




Geri Dön