25 / 04 / 2024

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın isim sponsoru!

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın isim sponsoru!

Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın isim sponsoru oldu. Takım, 2015- 2016 sezonunda Süper Lig'de "Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol" ismiyle mücadele edecek.



Demir İnşaat, kuruluşundan üç yıl sonra Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın isim sponsoru oldu.


Demir İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, üç yıl önce kurulan ve hızlı bir şekilde elde ettiği başarılarla Süper Lig'e çıkan Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın isim sponsorluğunu üstlendi. Takım, 2015- 2016 sezonunda Süper Lig'de "Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol" ismiyle mücadele edecek.


Takımın Onursal Başkanı ve Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Demir İnşaat olarak spora ve sporculara verdikleri değer doğrultusunda bu sponsorluğu yapma kararı aldıklarını kaydetti.


İnsanlara sağlıklı yaşam alanları ve huzurlu konutlar üretmenin yanı sıra sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine de katkı sağlamak istediklerini belirten Demir, "Sağlıklı nesiller de sporla yetişiyor. Bu hedef doğrultusunda Büyükçekmece Basketbol takımına sponsor olduk. Demir İnşaat'ın demir gibi gücünü arkasına alan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol'un önümüzdeki dönemde parkede fırtına gibi eseceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.


AA


Geri Dön