25 / 04 / 2024

Demir İnşaat Demir Romance ödemeleri!

Demir İnşaat Demir Romance ödemeleri!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Daire teslimleri 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek olan Demir Romance Konutları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Demir İnşaat Demir Romance ödemeleri...



Beylikdüzü  Demir Romance  'ta yer alan konutlar arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar mevcut. Proje  Demir İnşaat  imzası taşıyor. 


Demir İnşaat Demir Romance ödemeleri ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. Proje 60 adet ticari birim, 28 adet villa ve 776 adet daireden meydana geliyor.


Demir Romans Konutları'nda 1 oda 1 salonlar 394 bin TL, 2 oda 1 salonlar 452 bin TL, 3 oda 1 salonlar 525 bin TL, 4 oda 1 salonlar ise 829 bin TL'den 

başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.


Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan Demir Romance Evleri 'nde dinlenme ve güneşlenme terasları, tenis kortu, dans eğitim merkezi, bisiklet parkuru, Türk hamamı, yürüyüş yolu, açık yüzme havuzu, kreş, diyetisyen hizmeti ve bilardo salonları da mevcut. 


Demir İnşaat Demir Romance ödemeleri kapsamında toplam konut bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödendiğinde, kalan bedel için banka kredisi imkanı sağlanıyor.


Demir Romance ulaşım bilgileri: Adnan Kahveci Bulvarı Erdemli Cad. No: 3 Beylikdüzü/İstanbul


Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön