26 / 04 / 2024

Demir İnşaat, İstanbul ve İzmir'de 4 projeyi hayata geçirecek!

Demir İnşaat, İstanbul ve İzmir'de 4 projeyi hayata geçirecek!

Bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan Demir İnşaat, 2016'da İstanbul ve İzmir'de 4 projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, açıklamalarda bulundu.



Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kazandıran İstanbul semtlerini şöyle sıraladı; "Avrupa yakasında Beylikdüzü, Esenyurt, Başakşehir ve Halkalı'dan ev alanlar çok kazandı. Beylikdüzü'nde bugün daire alsanız, 1 sene sonra yüzde 25 kazanırsınız. Anadolu yakasında ise Pendik, Sancaktepe ve Kartal kazandırıyor." 



2016'da yeni evler olacak 


Demir İnşaat, 2016'da 4 yeni projenin startını vermeye hazırlanıyor. Bu projelerden  İzmir  Gaziemir'deki 500 daireden oluşacak. Nisan ayında satışa çıkacak projenin yatırım maliyeti 130 milyon lira. İstanbul Seyrantepe ise, bir kentsel dönüşüm projesi. 500 dairelik projenin yatırım maliyeti 100 milyon lira. İstanbul Göktürk Evleri'nin de Aralık ayında satışa çıkarılması hedefleniyor. 125 milyon liralık projeden 185 milyon liralık hasılat bekleniyor. İstanbul Levent projesi Gültepe'de olacak. 600 milyon liralık yatırıma sahip projenin 2017'nin ilk çeyreğinde temeli atılacak. 



KONUT FİYATLARI YÜKSELİR Mİ? 


Hamit Demir: "Zamlanan inşaat malzemelerinden ötürü konut fiyatları önümüzdeki aylarda yükselecek. Ancak pek büyük artış beklemiyorum. Yine de alıcıların ellerini çabuk tutmasında fayda var. Biten projelerdeki kampanyalar konut alacaklar için kaçırılmaması gereken fırsattır." 



Hamit Demir kimdir? 


1956'da Sivas Gürün'de doğdu. Hk ve orta öğrenimini Gürün'de yaptı. İstanbul'da Bahçelievler Lisesi'nden mezun oldu. İnşaat sektörünün çeşitli kademelerinde çalıştı. 1984'te Demir İnşaat'ı kurdu. Demir, evli ve üç çocuk babası. 



DEMİR İNŞAAT EVLERİ NE KADAR PRİM YAPTI? 


Beylikdüzü Demir Romance ve Büyükçekmece Demir La Vida evlerinin satışı sürüyor. Demir Romance'tan ev alanlar 2013'ten bu yana yüzde 60 ile yüzde 100 arasında kazandı. 

6 ay önce alman ev büe yüzde 12 prim yaptı. 



HAMİT DEMİR ANLATIYOR: EV NEREDEN NASIL ALINIR?


''Kazanmak için kent merkezindeki evlere temelden girerdim. Oturmak için Beylikdüzü, ya da Büyükçekmece'yi tercih ederdim. Ev alacaklara tavsiyem , şunlar: Müteahhitin Garantör var mı? diye sorsunlar. Varsa o firma zaten güvenlidir.''



'ANADOLU'DA 5 ŞEHRİN YILDIZI PARLAYACAK' 


Gayrimenkul sektöründe yüdızı parlayacak Anadolu şehirleri olduğuna dikkat çeken Hamit Demir, "İzmir, Aydm, Antalya, Denizli ve Eskişehir'den gayrimenkul alanlar önümüzdeki yıllarda çok kazanacak" dedi. 



Posta


Geri Dön