18 / 04 / 2024

Demir İnşaat, merkezini Mecidiyeköy'e taşıyor!

 Demir İnşaat, merkezini Mecidiyeköy'e taşıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'ndeki merkezini Mecidiyeköy'deki Torun Tower'a taşıyacak. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Çok yakında yeni yerimizde faaliyete geçeceğiz" dedi.



Geçen hafta Media Markt'ın İstanbul Güneşli'deki genel merkezini Levent'e taşıyacağına ilişkin haberi okurlarımızla paylaşmıştık. Bu hafta bir taşınma haberini daha duyurmak istiyoruz. Demir İnşaat da taşınma telaşı içerisinde. Gayrimenkul sektöründe 32 yılı geride bırakan Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'ndeki merkezini Mecidiyeköy'deki Torun Tower'a taşıyacak. 


Torunlar Holding'e ait projede bin 500 metrekarelik bir kat alanı satın aldıklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Çok yakında yeni yerimizde faaliyete geçeceğiz" diyor. 


Demir, taşınma gerekçesini daha çok şehir merkezinde olmak olarak açıklıyor. Demir İnşaat'ııı taşınma gerekçelerinden birini de şehrin merkezi lokasyonlarında yapacağı yeni projeler oluşturuyor.  Beylikdüzü'nden 35 kişilik bir yönetim ekibi Mecidiyeköy'e gelecek. İdari ekibin yanı sıra show room da kurulacak. Aynı zamanda Beylikdüzü'ndeki ofis de faaliyette olacak. 


Ekonomist 


Geri Dön