27 / 04 / 2024

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.




İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı. Her üç proje de lansman döneminden günümüze yatırımcısının yüzünü güldürürken, konumlarından sosyal donatılarına kadar sahip oldukları üstün özelliklerle önümüzdeki dönemde de prim vaad ediyor.


Demir İnşaat, sektöründeki 32 yıllık tecrübesini geliştirdiği birbirinden nitelikli projelerle tüketicilere aktarıyor. Bu yıl teslimleri yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.


Demir İnşaat olarak şimdiye kadar geliştirdikleri tüm projelerini yatırımcılarından ve oturumcularından tam not aldığına dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, şunları söyledi:


“Yaptığımız her projemizde inşaat kalitesinden sosyal donatılarına kadar her türlü detayı büyük titizlikle planlayıp hayata geçiriyoruz. Şu anda satışı devam eden Demir Romance, Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerimiz de lansman döneminden günümüze yatırımcısının yüzünü güldürdü. Projeler, konumlarından sosyal donatılarına kadar sahip oldukları üstün özelliklerle önümüzdeki dönemde de yatırımcılarını prim kazandırmaya devam edecekler.”


Hemen teslim yatırım fırsatları


2013 yılında lansmana çıktığında metrekaresi 2.400 lira olan Demir Romance’te sınırlı sayıda hemen teslim dairelerin metrekaresi 4.500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Beylikdüzü’nün ilk ve tek akıllı ev teknolojisine sahip Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği ile 60 işyeri bulunuyor. Aydınlatma, ısıtma, soğutma sistemi kontrol altına alınarak enerji tasarrufu da sağlayan proje, E-5’e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika mesafede konumlanıyor.



Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!


Akıllı ev konseptine akıllı yatırım


Yapımı devam eden Demir La Vida da 2014 yılında lansmana çıktığında 3.200 lira olan metrekare satış fiyatları şu anda 4.300 lira seviyesine yükselirken proje tamamlandığında metrekare fiyatlarının en az 6.000 lira olması bekleniyor. Akıllı Ev konseptiyle Büyükçekmece’de yükselen Demir La Vida, toplam 5 blokta 379 konut, 29 ticari ünite ve 5 yıldızlı bir otelden oluşuyor. Demir La Vida Projesinde büyüklükleri 61 ile 500 m2 arasında değişen 1+1 daire tipinden 4,5 +1’e kadar farklı ihtiyaçlara hitap eden konut seçenekleri mevcut.


2016 yılında teslim


Beylikdüzü Bölgesi’nde kazancın ve güvenin sembolü olan Ayışığı konseptinin üçüncü halkası Ayışığı Butik’te yatırım fırsatları devam ediyor. Projede 3.300 lira olan metrekare satış fiyatları şimdiden yükseliş trendine geçmiş durumda. 110 rezidans konut ve 11 adet ticari alandan oluşan proje sahip olduğu özelliklerle yeni nesil rezidans olarak bölgede fark yaratıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 gibi 4 farklı konut seçeneğinin sunulduğu projede, spor salonu, sosyal tesis, sauna, fin hamamı gibi ayrıcalıklar loca katında yer alıyor ve oturumcularını yaşam alanlarından ayırmadan keyifli bir sosyal yaşamın içine çekiyor. Demir İnşaat garantisi ile yükselen Ayışığı Butik Projesi 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek.




http://www.demirinsaat.com.tr/



Haber AA'da şu şekilde yer aldı;


Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 2015'te teslimatı yapılan Demir Romance ile yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinin yatırımcısının yüzünü güldürdüğünü kaydetti.


Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Demir, her 3 projenin de yatırımcısına yüksek oranda prim sağladığını belirterek, projelerin konumlarından sosyal donatılarına kadar sahip oldukları üstün özelliklerle gelecek dönemde de prim vaat ettiğini aktardı.


Demir, şimdiye kadar geliştirdikleri tüm projelerinin yatırımcılarından ve oturumcularından tam not aldığına dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:


"Yaptığımız her projemizde inşaat kalitesinden sosyal donatılarına kadar her türlü detayı büyük titizlikle planlayıp hayata geçiriyoruz. Şu anda satışı devam eden Demir Romance, Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerimiz de lansman döneminden günümüze yatırımcısının yüzünü güldürdü. Projeler, konumlarından sosyal donatılarına kadar sahip oldukları üstün özelliklerle önümüzdeki dönemde de yatırımcılarını prim kazandırmaya devam edecekler."


- Hemen teslim yatırım fırsatları

Açıklamada yer alan bilgilere göre, metrekaresi 2013'te lansmana çıktığında 2 bin 400 lira olan Demir Romance'te sınırlı sayıda hemen teslim dairelerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Beylikdüzü'nün ilk ve tek akıllı ev teknolojisine sahip Demir Romance'te 14 farklı daire, 28 villa seçeneği ve 60 iş yeri bulunuyor.


Aydınlatma, ısıtma, soğutma sistemi kontrol altına alınarak enerji tasarrufu da sağlayan proje, E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü 2 hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna otomobille 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na da 15 dakika mesafede.


Yapımı devam eden Demir La Vida da 2014 yılında lansmana çıktığında 3 bin 200 lira olan metrekare satış fiyatları şu anda 4 bin 300 lira seviyesinde. Proje tamamlandığında metrekare fiyatlarının en az 6 bin lira olması bekleniyor. Akıllı Ev konseptiyle Büyükçekmece'de yükselen Demir La Vida, toplam 5 blokta 379 konut, 29 ticari ünite ve 5 yıldızlı bir otelden oluşuyor.


- Ayışığı Butik'te yatırım fırsatları devam ediyor

Beylikdüzü bölgesinde kazancın ve güvenin sembolü olan Ayışığı konseptinin üçüncü halkası Ayışığı Butik'te yatırım fırsatları devam ediyor. Projede 3 bin 300 lira olan metrekare satış fiyatları yükseliş trendine geçmiş durumda. 110 rezidans konut ve 11 adet ticari alandan oluşan proje sahip olduğu özelliklerle yeni nesil rezidans olarak bölgede fark yaratıyor.


Dört farklı konut seçeneğinin sunulduğu projede, spor salonu, sosyal tesis, sauna, fin hamamı gibi ayrıcalıklar loca katında yer alıyor ve oturumcularını yaşam alanlarından ayırmadan keyifli bir sosyal yaşamın içine çekiyor. Demir İnşaat garantisi ile yükselen Ayışığı Butik Projesi'nin 2016 Ağustos'ta teslim edilmesi bekleniyor."


AA


Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 2015'te teslimatı yapılan Demir Romance ile yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinin yatırımcısına yüksek oranda prim sağladığını ifade etti. Açıklamaya göre metrekaresi 2013'te lansmana çıktığında 2 bin 400 lira olan Demir Romance'te sınırlı sayıda hemen teslim dairelerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Yapımı devam eden Demir La Vida'da 2014 yılında lansmana çıktığında 3 bin 200 lira olan metrekare satış fiyatları şu anda 4 bin 300 lira seviyesinde. Proje tamamlandığında metrekare fiyatlarının en az 6 bin lira olması bekleniyor. 


Habertürk




Haber Hürriyet Gazetesi'nin Emlak ekinde şu şekilde yer aldı...


Demir İnşaat Yönetim Kutulu Başkanı Hamit Demir, 2015 yılının yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen bir önceki yılın satış rekorunun kırılacağı bir yıl olduğunu dile getirdi. Demir, sektörün 2015 yılını 1 milyon 250 bin konut satış rakamını aşarak kapatacağını ve 2016 yılının ise umut yılı olacağını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: "2015 yılına büyük bir beklenti ile girmiştik. Yıl içerisinde iki seçim yaşanması açıkçası beklemediğimiz bir durum oldu. 

Fakat yılın sonunda yakalanan siyasi istikrar ile 2016 yılındaki beklentilerimizde arttı. 2015 yılını rekorla kapatacağımız artık bir gerçek. Üstelik sektör olarak bunu durgun kabul edilen bir yılda başarmış olmak ayrıca takdir edilmesi gereken bir konu." Demir inşaat olarak siyasi belirsizliklerin gölgesinde kalan 2015'te var olan projelerini devam ettirmenin yanı sıra kentsel dönüşüm projeleri de geliştirmek üzere çalışmalar yürüttüklerine işaret eden Demir. 2016 yılında yeni projelerini bir bir hayata geçirip atak yapmayı planladıklarını ifade etti. Ortadoğu coğrafyasından istikrarlı, demokratik ve barış ikliminin hâkim olduğu tek ülke olarak yabancı yatırımcıların  ilgisini çeken ve bir cazibe merkezi olan Türkiye'nin 2012 yılında çıkarılan Mütekabiliyet Yasası ile yabancıya gayrimenkul satışı konusunda elinin çok güçlendiğini belirten Demir şunları söyledi: ""Kurumsal ve bireysel yabancı yatırımcıların sayısının önümüzdeki donemde daha da artmasını bekliyoruz. Diğer yandan yasanın güçlenduilmesi de ayrıca sektör olarak talebimizdir. Biz. yabancıya satışın bir ihracat olduğuna inanıyoruz. Ülkeye buradan çok ciddi nüktarda döviz girişi var. Bunun daha da artırılması ve sektörün bu konudaki hareket alanının genişletilmesi için bir dizi düzenleme yapılmalı. Özellikle yurtdışı tanıtımların yapılması konusunda yabancıya satış yapan şitketler desteklenmeli." 


Hürriyet Emlak


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Demir Romance'ın ticari satışında sona geliniyor Demir İnşaat'ın ağustos ayında teslim ettiği Demir Romance projesinde yer alan ve 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanlarda sona gelindi. Beylikdüzü'nü değerli lokasyonunda konumlanan projede yer alan sınırlı sayıdaki ticari alanlar için ise satışlar devam ediyor. Demir Romance'ın ticari alanlarında konumlanacak olan mağazalar merkezi lokasyonları ile ön plana çıkıyor. Ticari alanlar bölge insanına da hizmet verecek. Böylece ticari alanlara yapılacak yatırımların hızlı bir şekilde geri dönmesi bekleniyor. 25 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişen metrekarelere sahip ticari alanlarda farklı seçeneklerde iş yapma imkanı da sunuluyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Demir Romance ile yarattığımız farkı ortaya koyacak kalitede ve konseptte hazırlandı. Kazançlı yatırım yapmak isteyenlere sınırlı sayıda kalan ticari alanımızı sunuyoruz" dedi. Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojisine sahip tek proje olan Demir Romance'ta 1+1, 2+1, 3+1,4+1,4.5+1 gibi 776 adet 14 farklı daire ve 28 villa seçenekleri de sunuluyor. 


Dünya 


Haber, Habertürk Ek'te şu şekilde yer aldı;


 Demir İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Ayışığı Butik'te yaşam 2016 yılında başlayacak. Proje 110 rezidans konut ve 11 adet ticari alandan oluşuyor. 

Dört farklı konut seçeneği bulunan projede, spor salonu, sosyal tesis, sauna, fin hamamı yer alıyor. Projede metrekare satış fiyatları 3 bin 300 liradan başlıyor. 

Ayışığı Butik projesinin 2016 Ağustos'ta teslim edilmesi planlanıyor. Ayışığı konseptinin ilk etabı, 346 konuttan oluşan Ayışığı Halting Palace, 75 bin metrekare toplam inşaat alanında gerçekleştirildi ve 2010 yılında teslim edildi. 489 konuttan oluşan projenin ikinci etabı olan Ayışığı Vadi Evleri ise 15 bin metrekare inşaat alanında gerçekleştirildi ve 2013 yılında teslim edildi. 


'YATIRIMCININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜK'

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, geride bırakmaya hazırlandığımız 2015 yılında teslimatı yapılan Demir Romance ile yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinin yüksek oranda prim sağlayarak yatırımcısının yüzünü güldürdüğünü kaydetti.

 

Akıllı ev teknolojisine sahip Demir Romance'te 14 farklı daire, 28 villa seçeneği ve 60 işyeri bulunuyor. 


Büyükçekmece'de akıllı ev teknolojisiyle yükselen Demir La Vida, toplam 5 blokta 379 konut, 29 ticari ünite ve 5 yıldızlı bir otelden oluşuyor. 


Habertürk Ek 


Geri Dön