26 / 04 / 2024

Demir İnşaat'ın yeni projeleri İstanbul ve İzmir'de olacak!

Demir İnşaat'ın yeni projeleri İstanbul ve İzmir'de olacak!

Demir inşaat gelecek yıllardaki hedeflerini 'büyüme' başlığı altında topladı. Yeni projeler İstanbul ve İzmir'den gelecek. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, ''Trend devam edecek'' dedi.



Gayrimenkul ve inşaat sektörleri için özellikle yeni yılda başlayacak kamu yatırımlarının önemli olduğunu ve bölgelere ilgiyi artırdığını vurgulayan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, birkaç yıl boyunca bu trendin devam edeceğini söyledi. Demir, "2015 ve 2016 yılının ülkemiz ve inşaat sektörü için çok verimli geçeceğine inanıyorum. 2015, 2016 ve 2017'de hayata geçmesi planlanan 3. köprü ve 3. havalimanı projeleriyle birlikte konut sektöründe hareketli günler olacak" dedi. 

'te oturacak' "Yüzde 5 peşin ağustosta taşın' Demir İnşaat, Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance'ta yılsonuna özel, 'Yüzde 5 peşin, ağustosta taşın' kampanyası düzenledi. 


Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla projeden konut sahibi olunurken ödemeye Ağustos 2015'te başlanabilecek. Kampanya 31 Aralık'a kadar devam edecek. 

'Dönüşüm 2015 Demir, kentsel dönüşüm çalışmalarının 2013'te büyük beklentilerle başladığını, 2013-2014 yıllarında ise kurallarının belirlendiğini dile getirdi. Sistemin 'ağır aksak ilerlediğini' kaydeden Demir, "Kentsel dönüşümde 2 yılı geride bıraktık. Ben, 2015 yılı boyunca kentsel dönüşüm kanununda devletin, bakanlığın ve vatandaşlarımızın bizlere yardımcı olacaklarına, böylece Türkiye'nin yapı stoğunun da daha sağlam olacağına inanıyorum" diye konuştu. 


'Yatırımlar hız kesmiyor' 

Gelecek yıllardaki planlarını 'büyüme' odaklı yaptıklarına dikkat çeken Demir, 2015 yılında İstanbul dışında geliştirecekleri projelerle büyüyerek yollarına devam edeceklerini ifade etti. Demir, şunları söyledi: "İzmir'de 2, İstanbul'da 2 olmak üzere toplam 4 yeni projeyle 2015 yılma girmeyi hedefliyoruz.

Bunların dışında yine ufak çaplı birçok projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Diğer taraftan 2015 ve 2016 yıllarında Türkiye'de siyasetin de istikrarlı bir şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Gayrimenkul sektöründe geçmiş yıllarda hayata geçirilen kanunlar, iyi kötü demeden proje geliştiren tüm müteahhit firmalarını kapsıyordu. 2015'te ve ilerleyen yıllarda işini düzgün yapan ve yapmayan firmaları ayrıştıracak kanunların hayata geçirilmesini temenni ediyorum." 


Milliyet Ek


Geri Dön