29 / 03 / 2024

Demir İnşaat'tan 20 yıl vadeli konut kampanyasına destek!

Demir İnşaat'tan 20 yıl vadeli konut kampanyasına destek!

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Onursal Başkanı ve Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, KONUTDER, Emlak Konut GYO ve GYODER 20 yıl vadeli kampanyayı değerlendirdi.



Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Onursal Başkanı ve Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, KONUTDER, Emlak Konut GYO ve GYODER 20 Yıl Vadeli Kampanya Görüşü:


“Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en uzun vadeli satış ile karşı karşıyayız. Vadenin 20 yıla çıkarılmasıyla dar ve orta gelirli vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olabilecek. Faizlerin 0.75- 0.85 bandında seyretmesi ile bu sene satışlarda görülmemiş rakamları telaffuz edebiliriz. 20 yıl vadede aylık ortalama 1.800 TL’lik taksitlerle vatandaşlarımız konut sahibi olabilecekler.


Konutder, Emlak Konut GYO ve GYODER’in birlikte düzenlediği bu kampanyaya GYODER üyesi olarak bizler de destek vereceğiz. Kampanyanın ilk etapta 2 ay sürmesi planlanıyor. Bu kampanyanın ayrıca Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en büyük konut kampanyasının olduğunu söylemek mümkün. Kampanyanın inşaat sektörüne ciddi bir katkı sağlayacağını ön görüyorum. Kazanımlarını hep birlikte izleyeceğiz. 2017, sektörümüz için rekorlara imza attığımız bir yıl olabilir.“


Geri Dön