19 / 04 / 2024

Demir İnşaat'tan şehit ailelerine özel kampanya!

Demir İnşaat'tan şehit ailelerine özel kampanya!

Gayrimenkul sektöründe 32 yıllık geçmişe sahip Demir İnşaat, 15 Temmuz şehit ailelerine özel şimdiye kadar yapılmamış, eşsiz bir kampanyaya imza atıyor.



Gayrimenkul sektöründe 32 yıllık geçmişe sahip Demir İnşaat, 15 Temmuz şehit ailelerine özel şimdiye kadar yapılmamış, eşsiz bir kampanyaya imza atıyor. Demir İnşaat, tüketicilere sunduğu çok avantajlı banka kredisi kapsamında Demir Romance ve Demir La Vida projelerinde şehit ailelerine özel olarak yüzde 25 indirim uyguluyor. Böylece şehit aileleri peşinat vermeden daire sahibi olabiliyor.


Darbe girişiminde şehitlik mertebesine ulaşan vatandaşlara yönelik Demir İnşaat çok anlamlı bir kampanyaya start veriyor. Henüz acıları çok taze olan şehit aileleri, böylece hiç peşinat vermeden daire sahibi olabiliyor. Demir İnşaat olarak şehit ailelerinin henüz çok taze olan acılarını yürekten paylaştıklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Türkiye’nin zor bir sınavdan geçtiği şu günlerde Demir İnşaat olarak üzerimize düşen vazifemizi sonuna kadar yapacağız. Bizler de firma olarak anlaşmalı bankaların bizlere sunmuş olduğu avantajlı faiz oranlarına ek olarak, şehit ailelerine yüzde 25 oranında indirim sunuyoruz. Böylece şehit aileleri Demir İnşaat’tan peşinat vermeden daire sahibi olabilecekler.” dedi.


Hamit Demir, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:


“İçinde bulunduğumuz koşullarda Ülkenin geleceğini ve bekasını düşünmek asli görevlerimiz arasında yer alıyor. Bu bakış açısıyla birlikte, Demir inşaat olarak üzerimize düşeni tereddüt etmeden yerine getirdik ve bundan sonraki süreçte de yerine getireceğiz. Türkiye, darbe girişimini birlik ve dayanışma mücadelesi vererek geride bıraktı. Bu mücadele sırasında ne yazık ki şehitlik mertebesine ulaşan vatandaşlarımız da oldu. Bizler de bu kederli ailelerin bir nebze de olsa acılarını hafifletmek amacıyla satışta olan projelerimiz Demir La Vida ve Demir Romance projelerimizde, şehit ailelerine özel bir kampanya hazırladık. 2 projemiz için geçerli olan kampanyamız Ağustos ayı boyunca devam edecek.”


Kampanya Ağustos ayı boyunca sürecek


Hamit Demir konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şehit ailelerine ülke olarak ne yapsak az. Bizler de bu kampanya doğrultusunda hiç değilse onlara daha konforlu bir yaşam sunmak istiyoruz. Şehit aileleri bu kampanyadan yararlanarak, hiç peşinat vermeden Demir İnşaat’tan daire sahibi olabilecekler.”


Tüm ihtiyaçları karşılayan alışveriş mekânları


Demir Romance, toplam 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villadan oluşuyor. Yaşamın oturduğu sitedeki ticari alanların büyük bir kısmının kiralaması yapılırken, kiralama aşamasındaki alanlar için de titiz bir görüşme süreci yürütülüyor. Ticari üniteler hem projede yaşayanlara hem de bölge halkının tüm ihtiyaçlarına hitap ediyor. Burada 2M Migros, Fizyoest, Düş Bilginleri Anaokulu, Bayan kuaförü, Eko Mini marketler zincirinin bir halkası, Çağdaş Börek Salonları gibi firmalar burada hizmet veriyor.


Tüm hizmetler elinizin altında


Beylikdüzü’nün tek akıllı ev teknolojisine sahip projesi olarak da fark yaratan Demir Romance’da dokunmatik ekran akıllı ev menüsü ile tüm aydınlatma, ısıtma, soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu sağlanacak. Ayrıca günlük temizlik hizmetlerinden SPA’ya, valeden taksiye, tesisatçıdan sağlık hizmetlerine kadar hayatınız için gerekli tüm hizmetler günün dilediğiniz saatinde elinizin altında olacak.


Kaliteli malzemeleri, kaliteli işçiliği ile dikkat çeken Proje, E-5’e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika mesafede yer alıyor.


Yılın 365 günü İstanbul’un En Güzel Gün Batımı

İspanyolca ‘hayat’ anlamına gelen “La Vida”dan ismini alan proje, yüzme havuzları, yürüyüş yolları, geniş sosyal alanları, yaşamı kolaylaştıracak detayları ve yılın 365 günü İstanbul’un en güzel gün batımını sunan manzarası ile dikkat çekiyor. 42 bin metrekareyi aşan arsa üzerinde, 110 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 62 bin 410 metrekare satılabilir konut alanı, 19 bin 500 metrekare satılabilir ticari alan bulunuyor. 550 adetlik kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark alanına sahip Demir La Vida’da büyüklükleri 61 ila 500 metrekare arasında değişen 379 adet konut yer alıyor.


1+1 daire tipinden 4,5 +1’e kadar farklı ihtiyaçlara yanıt veren 15 farklı konut seçeneği sunan Demir La Vida, ticari üniteleriyle de akıllı bir yatırım fırsatı sunuyor. Büyüklükleri 90 ila 630 metrekare arasında değişen 39 adet ticari birimin de satışa çıkacağı projenin yapımına Nisan 2014’te başlandı ve önümüzdeki yıl teslim edilecek.


Akıllı Ev Teknolojisi


Teknolojinin tüm imkânları Demir La Vida sakinlerinin yaşamlarını kolaylaştırmak için kullanılıyor. “Akıllı Ev” teknolojisiyle hayatı kolaylaştıran ve yaşamın güzelliklerini keşfetmeye daha fazla zaman bırakan proje, bulunduğu bölgeyi de bu teknolojiyle tanıştırıyor.


Tablet ve akıllı telefonlar aracılığıyla kullanılan “Akıllı Ev Sistemi”, kullanıcılarına sonsuz rahatlık ve güven sağlıyor. Tek bir tuşla evin tüm elektrik sistemi ve bağlı bulunan aygıtların durumu, perdeler, ocak ve fırınların zaman ayarı, ısıtma ve soğutması ayarlanabiliyor.


www.demirinsaat.com.tr


Haber Habertürk'te şöyle yer aldı


 Demir İnşaat, 15 Temmuz şehit ailelerine özel bir kampanya düzenliyor. 

Kampanya kapsamında Demir İnşaat'ın tüketicilere sunduğu banka kredisi kapsamında Demir Romance ve Demir La Vida projelerinde şehit ailelerine özel olarak yüzde 25 indirim uygulandığı kaydedildi. 

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Şehit aileleri bu kampanyadan yararlanarak hiç peşinat vermeden 2 projemizden daire alabilecekler. Kampanyamız ağustos boyunca devam edecek" dedi. 


Habertürk


Geri Dön