24 / 04 / 2024

Demir İnşaat'tan yüzde 10 indirimli yaz kampanyası!

Demir İnşaat'tan yüzde 10 indirimli yaz kampanyası!

Beylikdüzü' nde yükselen Demir Romance' da yaz kampanyaları başladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Demir, " Yüzde 10 indirim veya kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyoruz " dedi...



Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance'da yaz kampanyaları başladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Demir, "Yüzde 10 indirim veya kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyoruz" dedi.


Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'nde 235 milyonluk yatırım bedeliyle hayata geçirmeyi planladığı Demir Romance projesinin tasarım aşamasını 'Yaşamın vazgeçilmezi duygu ve sevgidir' fikriyle tamamladı. Yaz kampanyalarının da başladığı projede, yüzde 5 indirim de devam ediyor. Projede satışların başladığını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yaz kampanyasının tüketiciye fırsatlar sunduğunu söyledi. Demir, "Kampanyada, peşin alımlarda yüzde 10 indirim veya kişiye özel avantajlı ödeme seçenekleri sunuyoruz. Ayrıca yüzde 5 peşinat avantajı da devam ediyor. Müşterilerimiz 11 bin 800 TL peşinat, aylık 2 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olabiliyor" dedi. 


HER İHTİYACA ÖZEL 

Hamit Demir, projenin her tarza ve ihtiyaca yönelik hazırlandığı bilgisini verdi. Demir, "Projede 66 metrekare ile 268 metrekare aralığında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği var. 37 dönüm arazi içinde kat yükseklikleri 16 ile 18 arasında değişen toplam 7 blok üzerinde 776 konut, 60 ticari alan da yer alıyor" diye konuştu. Projenin lokasyonunun da çok avantajlı bir noktada konumlandığını vurgulayan Demir sözlerini şöyle sürdürdü: "Proje, E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Ayrıca TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakikada Atatürk Havalimanı'na da 15 dakikada ulaşabiliyorsunuz." 


AKILLI EV TEKNOLOJİSİ 

Hamit Demir, Romance projesinin akıllı ev teknolojisiyle geliştirildiğini söyledi. Projede yer alan dairelerde lamba, fırın, ocak ve hatta perdelerin dahi bu sistemle kontrol edildiğini ifade eden Demir, tüm ısı sistemlerinin tek bir tuşla yönetildiğini dile getirdi. Demir, projede yer alan detayları şu şekilde anlattı: "Evlerdeki görüntü sistemleri ile otoparktaki aracınızı, parkta ya da havuzda oynayan çocuğunuzu takip edebileceksiniz. Yine bunun sayesinde, evden çıkarken açık kalan ışıklar, prizde kalan ütü, ocakta unutulan yemek veya çaydanlık gibi tehlikeli durumlar ortadan kaldırılıyor. Sistem, evin içindeki bazı elektronik eşyaların cep telefonu ya da tablet pc vasıtasıyla uzaktan erişimine de olanak sağlıyor. Ayrıca dokunmatik ekran akıllı ev menüsüyle tüm aydınlatma, ısıtma, soğutma sistemi kontrol altına alınarak enerji tasarrufu sağlanıyor." 


22 BİN METREKARE SOSYAL ALAN

22 bin metrekarelik sosyal alanın ayrıldığı projede açık yüzme havuzları, amfi tiyatro, yürüyüş ve bisiklet parkurları, kreş, çocuk oyun, servis bekleme odaları ve toplantı odaları bulunuyor. Spor tesislerinin de yer aldığı Demir Romance'da açık-kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, sinevizyon, SPA merkezi, Türk hamamı, sauna, diyetisyen hizmeti ve fitness merkezi yer alıyor. 


Sabah 



Tel: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com


Geri Dön