25 / 04 / 2024

Demir La Vida projesi yatırımcılardan tam not aldı!

Demir La Vida projesi yatırımcılardan tam not aldı!

Demir İnşaat’ın Hadımköy’de hayata geçirdiği Demir La Vida projesi yoğun ilgi görüyor. Projeden ev almak isteyenler, villalarını satıp La Vida’lı olmayı tercih ediyor



Demir İnşaat, Büyükçekmece'nin deniz ve göl manzarasına karşı konumlandırdığı Demir La Vida projesiyle yatırımcılardan tam not aldı. Demir La Vida, sağladığı olanakları ile bölgedeki villa sahiplerinin villalarını satıp ev aldıkları proje olarak bölgede öne çıktı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Büyükçekmece'de eşsiz konumu ile dikkat çeken Demir La Vida'dan ev almak isteyen birçok insanın villarından vazgeçip La Vidalı olmayı tercih ettiğini söyledi. İnsanların deniz manzarasının yanı sıra 1+1 daire tipinden geniş 5,5+1'e kadar farklı ihtiyaçlara yanıt veren evleri ile öne çıkan projenin insanlarda projede yaşama isteği doğurduğuna dikkat çeken Hamit Demir, "Projemizin satış ofisini gezip görenler projemizden etkilenip yaşamak üzere hemen daire almayı tercih ediyorlar. Demir İnşaat müşterilerinin ilgisi de bizi daha iyi projeler üretmek üzere motive ediyor" dedi.


5 BLOKTA 379 KONUT

Ortadoğu'nun en çok tanınan ve bilinen konut projesi olarak dikkat çeken Demir La Vida, 5 blokta 379 konut ve 29 ticari ünite olarak i¥nşa ediliyor. 550 adetlik kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark alanına sahip Demir La Vida'da 1+1 daire tipinden 5,5+1'e kadar farklı ihtiyaçlara yanıt veren 15 farklı konut seçeneği olan 379 adet daire yer alıyor. Proje, yüzme havuzları, yürüyüş yolları, geniş sosyal alanları gibi yaşamı kolaylaştıracak detaylara sahip. İstanbul'un son yıllarda Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. havalimanı gibi projelere yakınlığı ile yükselen yatırım bölgesi haline gelen Büyükçekmece'de yer alan Demir La Vida projesi bulunduğu bölgeyi akıllı ev teknolojileri ile tanıştırdı.


HEM GÖL HEM DENİZ MANZARALI

Büyükçekmece koyu ve göl manzarasına hakim Demir La Vida'nın yüzde 76'sı yeşil alandan oluşurken deniz ve göl manzarası hemen her kattan seyredilebiliyor. Bulunduğu bölgenin yıldızı haline gelen Demir La Vida'da Akıllı Ev Sistemi sayesinde, tek tuşla evin tüm elektrik sistemi ve bağlı bulunan aygıtların durumu, perdeler, ocak ve fırınların zaman ayarı, ısıtma ve soğutması kontrol edilebiliyor.


"HAYAT" ANLAMINA GELİYOR

İspanyolca "hayat" anlamına gelen La Vida'dan adını alan proje, içeriği bakımından da hayatı temsil ediyor. Çünkü projede yer alan yüzme havuzları, yürüyüş yolları, geniş sosyal alanları gibi yaşamı kolaylaştıracak her türlü detayı bulmak mümkün.



Sabah


Geri Dön