19 / 04 / 2024

Demir Romance Ağustos'ta teslim!

Demir Romance Ağustos'ta teslim!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance Ağustos'ta teslim edilecek. Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika uzaklıkta olan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.



Toplam 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden oluşan  Demir Romance  Beylikdüzü projesi  Demir İnşaat  imzası taşıyor. Proje 170 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Romance Çarşı adıyla ticari alanlarını satışa çıkaran Demir Romance Ağustos'ta teslim ediliyor. Projede yer alan ticari alanların metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor.


Daire tipleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salonların bulunduğu Demir Romance Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 


Beylikdüzü Demir Romance Konutları dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti,açık ve kapalı yüzme havuzları,  dans eğitim merkezi, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı, sauna, bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları gibi sosyal olanaklara sahip. 


E-5’e, metrobüse, hastaneye, okul ve dershanelere, alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakika mesafede yer alıyor. 


Demir Romance Beylikdüzü iletişim

Satış ofisi telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön