19 / 03 / 2024

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri!

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje E-5'e 5 dakikalık yürüme mesafesinde yükseliyor.



Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında mevcut.  Demir İnşaat  imzası ile hayata geçirilen projede 776 tane daire ile birlikte 28 tane villa ve 60 tane ticari birim bulunuyor.


Yüzde peşinat ile konut sahibi olunabilen  Demir Romance  Konutları İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Proje AVM'lere ve okullara 5 dakika,  havalimanına 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlardan meydana gelen Demir Romance Rezidans 5 bin 141 metrekarelik sosyal alandan oluşuyor. 


Demir Romance Beylikdüzü projesinin sosyal imkanları arasında; diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bilardo salonları, tenis kortu, açık yüzme havuzu, bisiklet parkuru, dinlenme ve güneşlenme terasları, kreş, Türk hamamı ve yürüyüş yolu mevcut.


Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri : Adnan Kahveci Bulvarı Erdemli Cad. No: 3 Beylikdüzü / İstanbul


Demir Romance satış ofisi telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön