19 / 03 / 2024

Demir Romance Evleri'nde erken teslim!

Demir Romance Evleri'nde erken teslim!

Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olan Demir Romance’de teslimler Temmuz ayında başlıyor. Demir Romance’te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği bulunuyor.



Müşterilerine erken teslim müjdesi veren Demir İnşaat, bir projesini daha erken bitirmenin gururunu yaşıyor. Beylikdüzü’nün ilk ve tek akıllı ev teknolojisini barındıran Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1’lerden oluşan 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.


İnşaat sektöründe bir projeyi zamanından önce teslim etmenin son derece önemli bir durum olduğuna dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, şöyle devam etti:

“Demir İnşaat olarak bugüne kadar yaptığımız tüm projelerimizi hep zamanından önce teslim ettik. Demir Romance projemizde de bu geleneği bozmadık ve taahhüt ettiğimiz tarihten önce müşterilerimize projemizin kapılarını açıp yaşamın başlamasını sağlıyoruz. Bu bizim için son derece gurur verici bir durum. Demir İnşaat müdavimlerinin neden şirketimizi ve projelerimizi tercih ettiğini sanırım bir kez daha ortaya koymuş bulunuyoruz. Büyük bir kısmının satışları tamamlanan projemiz, bölgenin yeni çekim merkezi olacak.”


Hayatın Tam Merkezinde

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alanları, sunduğu sosyal olanakları ile kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde. Proje, E-5’e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na da 20 dakika mesafede yer alması ile hayatın tam merkezinde yükseliyor.


Özel Peyzajlı Doğal Yaşam Alanları

Demir Romance, 170.000 metrekare brüt inşaat alanında 22.000 metrekare özel peyzaj alanı ile dikkat çekiyor. Açık kapalı yüzme havuzları, süs havuzları, köprüler ve fıskiyelerle huzurlu bir yaşam sunulurken, site içerisinde bütün ihtiyaçları karşılayabileceğiniz 59 işyeri de Beylikdüzü’nün yeni çekim merkezi olacak.


59 adet ticari ünite yüksek kazanç vaad ediyor

Demir Romance’ın ticari alanlarını oluşturan “Romance Çarşı”nın satışları da tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan “Romance Çarşı”nın yüksek kazanç vaad eden alanları kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Demir Romance’da, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna da yer alıyor.


Geri Dön