18 / 04 / 2024

Demir Romance Evleri'nde yüzde 5 peşinat fırsatı devam ediyor!

Demir Romance Evleri'nde yüzde 5 peşinat fırsatı devam ediyor!

Demir inşaat 2014 yılında zamsız fiyatlarla yoluna devam ediyor. Şirket, satıştaki tüm projelerinde fiyatları sabitledi. Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance projesinde ise yüzde 5 peşinat fırsatı devam ettiriliyor...



Demir inşaat 2014 yılında zamsız fiyatlarla yoluna devam ediyor. Şirket, satıştaki tüm projelerinde fiyatları sabitledi. Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance projesinde ise yüzde 5 peşinat fırsatı devam ettiriliyor.


Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen projede toplam 7 blok üzerinde 776 konut, 60 ticari alan ve 28 villa yer alıyor. Yüzde 55'i satılan, aşk temalı Demir Romance'ta fiyatlar 226 bin TL'den başlıyor. Demir inşaat, peşinat sıkıntısı çeken ailelere de büyük bir fırsat sunuyor. Şirket, peşinatın yüzde 5'ini sözleşme sırasında, Demir İnşaat satıştaki projelerinde sabitlerken, Demir Romance projesinde yüzde yüzde 10'unu 1 yıl sonra, kalan yüzde 10'luk dilimini ise Kasım 2015'te ödeme avantajı sunuyor. Konut bedelinin yüzde 75'lik kısmma banka kredisi kolaylığı sunan Demir inşaat'm, yüzde 5 peşinat kampanyası, gelen yoğun istek üzerine Mart ayında da devam ediyor. 


Yüzde 1 KDV 


Öte yandan Demir Romance önemli bir avantajı da elinde tutuyor. Bölgede yeni ruhsatlı projelerde KDV yüzde 18 iken Demir Romance yatırımcıları, yükselen KDV oranlarından etkilenmiyor. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön