25 / 04 / 2024

Demir Romance Konutları ne zaman teslim?

Demir Romance Konutları ne zaman teslim?

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen proje 5 bin 141 metrekare sosyal tesis alanından oluşuyor. Peki Demir Romance Konutları ne zaman teslim?



Demir Romance Konutları ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce kısaca projeden bahsedelim. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen proje  Demir İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Toplam 776 adet konut, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden meydana gelen Beylikdüzü  Demir Romance  Evleri 170 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor.


AVM'lere, okullara, E-5'e, metrobüse yürüyerek 5 dakika, havalimanına ise 15 dakika uzaklıkta inşa edilen Demir Romance Rezidans 'ın 22 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. 


Demir Romance Konutları ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı yanıtını verebilmek mümkün. Projenin 5 bin 141 metrekaresi sosyal tesis alanından meydana geliyor.


Beylikdüzü Demir Romance Residence projesinin sosyal tesis alanı içerisinde; açık yüzme havuzu, tenis kortu, dinlenme ve güneşlenme terasları, Türk hamamı, bilardo salonları, kreş, diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bisiklet parkuru ve yürüyüş yolu bulunuyor. 


Demir Romans iletişim bilgileri

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön