29 / 03 / 2024

Demir Romance projesinde taksitleri 1 yıl sonra ödemeye başla!

Demir Romance projesinde taksitleri 1 yıl sonra ödemeye başla!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü ' ndeki Demir Romance projesinde Ramazan fırsatları sunuyor. Kampanya kapsamında şimdi düşük peşinatla evini alanlar, taksitleri 1 yıl sonra ödemeye başlıyor...



Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'ndeki Demir Romance projesinde Ramazan fırsatları sunuyor. Kampanya kapsamında şimdi düşük peşinatla evini alanlar, taksitleri 1 yıl sonra ödemeye başlıyor.



Gayrimenkul sektörüne bu ay Ramazan kampanyaları damgasını vuruyor. Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojisiyle geliştirdiği Demir Romance projesine özel düzenlediği kampanya ile, Ramazan ayında tüketicilere çeşitli fırsatlar sunuyor. Demir Romance'tan daire sahibi olmak isteyenleri düşük peşinatla ev sahibi yapan Demir İnşaat, düzenlenen kampanyayla birlikte taksitleri 1 yıl erteliyor. Kampanya çerçevesinde taksitler 1 yıl sonra başlayıp, 120 ay banka kredisiyle ödeme seçeneği yer alıyor. Demir İnşaat, peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim uyguluyor. Bu ödeme kolaylıklarına ek olarak, kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunuyor. 


776 KONUT VAR 

Beylikdüzü'nün merkezinde yükselen projede, inşaat tüm hızıyla ilerliyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 60'ının tamamlandığı Demir Romance'ta satışlar da yüzde 65 seviyesine ulaştı. 235 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip proje, 66 ile 268 metrekare aralığında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği ile inşa ediliyor. Projede, 37 dönüm arazi içinde kat yükseklikleri 16 ile 18 arasında değişen toplam 7 blok üzerinde 776 konut, 60 ticari alan yer alıyor. 


AKILLI DAİRELER

Demir Romance'ta akıllı ev teknolojisi uygulanacak. Dairelerde lamba, fırın, ocak ve hatta perdeler dahi bu sistemle kontrol edilecek; tüm ısı sistemleri tek bir tuşla yönetilecek. Evlerdeki görüntü sistemleri ile otoparkta aracı, parkta ya da havuzda oynayan çocuğu takip etmek mümkün olacak. Sistem, evin içindeki bazı elektronik eşyaları da uzaktan çalıştıracak.


DİYETİSYEN HİZMETİ DE OLACAK

Demir Romance'ın 22 bin metrekaresi sosyal alanlara ayrıldı. Projede; açık yüzme havuzları, amfi tiyatro, yürüyüş ve bisiklet parkurları, kreş, çocuk oyun odaları ve servis bekleme odası, toplantı odaları yer alıyor. Diyetisyen hizmetinin de sunulacağı Romance Clup'ta yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, squash, fitness merkezi, dans eğitim merkezi bulunuyor.


Takvim 


Tel: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com


Geri Dön