16 / 04 / 2024

Demir Romance'ın ticari alanları satışa çıktı!

Demir Romance'ın ticari alanları satışa çıktı!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Demir İnşaat, Ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde yer alan ve 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satışa çıkardı. Projede ticari birimlerin metrekare birim fiyatı 15 bin 500 TL'den başlıyor..



Demir İnşaat, Ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı  Demir Romance  projesinde yer alan ve 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satışa çıkardı. Beylikdüzü’nün en değerli lokasyonunda konumlanan ve tamamlandığında yatırımcısına yüksek kazanç sağlayacak olan projenin ticari alanları da yatırımcılara yüksek kazancın kapılarını aralıyor. 


İnşaat sektörünün fark yaratan markası Demir İnşaat, İstanbul’un son yıllarda öne çıkan bölgesi Beylikdüzü’nde konumlanan Demir Romance projesinde yer alan ve sadece 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satışa çıkardı. 


Ağustos ayında teslimine başlanacak olan Demir Romance’ın ticari alanlarında konumlanacak olan mağazalar merkezi lokasyonları ile ön plana çıkıyor. Bölge insanına da hizmet verecek olan ticari alanlar, yapılacak yatırımların hızlı bir şekilde geri dönmesini sağlayarak yatırımcısına yüksek kazanç sağlayacak.  


25 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişen metrekarelere sahip ticari alanlarda farklı seçeneklerde iş yapma imkanı da yatırımcıya sunularak hem proje sakinlerine hem de bölge halkına kaliteli hizmeti verecek bir alışveriş lokasyonu da Demir Romance’da yaratılmış oluyor.


Kazançlı yatırımın adresi Demir Romance Ticari Alanları sadece 60 adet


Ticari ünitelerin yatırımcısına kısa vadede hızlı kazanç elde etme fırsatı sunduğunu belirten  Demir İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Demir Romance projemizi önümüzdeki aylarda teslim etmeye hazırlanıyoruz. Kaliteli yaşamın kapılarını aralayan projemizin ticari alanları da  Demir Romance ile yarattığımız farkı ortaya koyacak kalitede ve konseptte hazırlandı. Kazançlı yatırım yapmak isteyenlere ticari alanlarımızı cazip fırsatlar ile sunuyoruz.” dedi. 


Beylikdüzü’nde akıllı ev teknolojisine sahip tek proje olan Demir Romance’ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunulurken, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu da sağlanacak. 





Proje, E-5’e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakikalık mesafede yer almaktadır. 


Doğal yaşam alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile Demir Romance bir yaşam tarzı sunuyor


170.000 metrekare brüt inşaat alanında 22.000 metrekare özel peyzaj alanlı Demir Romance’da, yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile huzurlu bir yaşam sunuluyor. Site içerisinde bütün ihtiyaçları karşılayabileceğiniz 60 işyeri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, squash alanı, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, , bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, kreş, servis bekleme alanı, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna yer alıyor. 


Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com


projeye sor



Geri Dön