19 / 04 / 2024

Demir Romance'ta teslim Ağustos'ta!

Demir Romance'ta teslim Ağustos'ta!

Demir İnşaat'ın "Demir Romance" projesinde, konutların sahiplerine ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. Beylikdüzü'ndeki proje 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor.



Demir İnşaat'ın "Demir Romance" projesi kapsamında, konutların sahiplerine ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Demir İnşaat açıklamasına göre, Beylikdüzü'ndeki "Demir Romance" projesi toplamda 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor. 170 bin metrekare brüt inşaat alanında yükselen Demir Romance'ta açık kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, SPA merkezi, diyetisyen hizmetinin yanı sıra fitness merkezi yer alacak. Projede ayrıca, terzi, bay-bayan güzellik merkezi, kuru temizleme, sinevizyon gibi birimler de bulunacak. 


Çocuklu ailelerin hayatın kolaylaştıran Demir Romance'da, çocuklar için oyun odalan, servis bekleme odası ve kreş gibi alanlar da yer alacak. 


Demir Romance'da 24 saat acil sağlık hizmeti de yer. alacak. 37 dönüm arazi içinde kat yükseklikleri 15 ile 18 arasında değişen 7 blok halinde inşa edilen ve yüzde 90'ı tamamlanmış durumda olan proje kapsamında, konutların ağustos ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.



Hürses





Geri Dön