24 / 04 / 2024

Demir Romance'ta teslime son 1 ay!

Demir Romance'ta teslime son 1 ay!

Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance projesi, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor.



Beylikdüzü'nün markalı konut projesi Demir Romance, müşterilerine temmuz ayında erken teslimle kapılarını açacak. Demir İnşaat açıklamasına göre, Demir Romance projesinde 1 + 1, 2 +1,3+1,4+1,4.5+1 dairelerden oluşan 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor.Toplam 22 bin metrekarelik yeşil alan ve sosyal olanaklarıyla müşterilerine kaliteli bir yaşam sunan Demir Romance, daha çok oturum amaçlı tercih edilen bir proje niteliğinde bulunuyor. Proje, E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na da 20 dakika mesafede yer alıyor. 




Demir Romance, 170 bin metrekare brüt inşaat alanında 22 bin metrekare özel peyzaj alanıyla dikkati çekerken, açık kapalı yüzme havuzları, süs havuzları, köprüler, fıskiyeler ve site müşterilerin bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği 59 işyeriyle Beylikdüzü'nün yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor. Demir Romance'ın ticari alanlarını oluşturan ve ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan "Romance Çarşının satışları da devam ediyor. Projede ayrıca, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna da yer alıyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, inşaat sektöründe bir projeyi zamanından önce teslim etmenin son derece önemli olduğuna dikkati çekti. Demir İnşaat olarak bugüne kadar yaptıkları tüm projeleri hep zamanından önce teslim ettiklerinin altını çizen Demir, şunları kaydetti: "Demir Romance projemizde de bu geleneği bozmadık ve taahhüt ettiğimiz tarihten önce müşterilerimize projemizin kapılarını açıp yaşamın başlamasını sağlıyoruz. Bu bizim için son derece gurur verici bir durum. Demir İnşaat müdavimlerinin neden şirketimizi ve projelerimizi tercih ettiğini sanırım bir kez daha ortaya koymuş bulunuyoruz. Büyük bir kısmının satışları tamamlanan projemiz, bölgenin yeni çekim merkezi olacak."Olası bir koalisyon hükümetinin enerji sektörüyle alakalı büyük uluslararası sermaye içeren projelere çok dikkat etmesi lazım." 


Hürses


Geri Dön