26 / 04 / 2024

DemirDöküm Atron Kombi kış öncesi kampanya yaptı!

DemirDöküm Atron Kombi kış öncesi kampanya yaptı!

DemirDökümün, tüketicilerin beğenisine sunduğu yeni Atron kombiler ekonomik, teknolojik, dayanıklı ve estetik. Atron kombilerin özel tanıtım fiyatlarına ek olarak Bonus Carda özel vade farksız 12 taksit veya 5 ay ertelemeli 4 taksit seçeneği bulunuyor



DemirDöküm, modern tasarımlı, kolay kullanımlı ve yüksek performanslı sektöründe fark yaratacak Atron kombi için özel bir internet sitesi hazırladı. Tüketiciler,  www.herkesintercihi.com adresinde bulunan videolardan, Atron kombinin üstün özellikleri ve tüketicilere sağladığı faydaları detayları ile öğrenebilirler.

Atron kombide bulunan yeni nesil ısıtma sistemi, evinizin ne kadar ısıya ihtiyacı olduğunu hesaplıyor. Yine bu kombilerde bulunan çift NTC sensör sayesinde tesisat suyundaki sıcaklık değişimleri hassas olarak takip ediliyor. Kombinin çift eşanjörlü yapısı sayesinde, anında ve kesintisiz sıcak su konforu elde ediliyor.

Atron kombide bulunan LCD ekran, tesisat ve kullanım suyu sıcaklıklarını, tesisat su basınç değerleri hata anında uyarı veren hata kodları ve Eco/Comfort ısınma seçeneklerinin takip edilmesini sağlıyor. Atron kombilerde tek tuşla değiştirebileceğiniz Eco - Comfort seçenekleri hem tasarrufu hem de konforlu ısınmayı birlikte sunuyor.

Atron kombiler standart kombilerde elde edilebilecek en yüksek verim sınıfı olan 3 yıldızlı verim sınıfında yer alıyor. Çalışırken ortamın ısı ihtiyacına göre alev boyunu en ideal seviyede tutan cihaz gereksiz yakıt kullanımının önüne geçiyor. 
 
Soft touch teknolojisi kullanılan düğmeler hem ergonomik kullanım hem de şık bir görüntü sağlıyor. Blue Backlight teknolojisi kullanılan LCD ekran, Atron kombinin şıklığını artıran bir başka özellik olarak ön plana çıkıyor.

İsteğe bağlı olarak kullanılabilen kablosuz oda termostatıyla daha konforlu ve daha ekonomik ısınma imkanı elde ediliyor.

 


Geri Dön