19 / 04 / 2024

DemirDöküm Azerbaycan Gence’de showroom açtı!

DemirDöküm Azerbaycan Gence’de showroom açtı!

Türkiye genelinde birçok yetkili satıcı ve satış noktası bulunan ısıtma ve soğutma sektörünün lider markası DemirDöküm, Azerbaycan’ın ikinci büyük şehri olan Gence’de bir showroom açtı...




DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, Türkiye Cumhuriyeti Gence Başkonsolosu Haluk Ağca ve Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği üyesi iş adamlarının katılımıyla açılan Gence Showroom, DemirDöküm’ün Azerbaycan’daki 3. showroomu oldu.


DemirDöküm’ün yüksek tasarruflu ve ileri teknoloji ürünü cihazlarını, Azerbaycan halkıyla buluşturacak olan showroom’un açılışıyla ilgili olarak Erdem Ertuna şunları söyledi: “Sektörümüzde pek çok ilkleri hayata geçiren lider bir firmayız. Türkiye dışında pek çok merkezde de DemirDöküm markasıyla faaliyetlerimizi başarıyla sürdürüyoruz. Azerbaycan, DemirDöküm olarak bizim çok önem verdiğimiz bir pazar. Tüketicilerimizin beklentileri doğrultusunda yeni showroomlar ve servis yapılanmalarıyla Azerbaycan halkının ısıtma –soğutma ihtiyaçlarını karşılamak üzere yatırımlarımızı sürdüreceğiz.”  


Açılış kapsamında 40 tesisatçı ve satış noktasının katılımıyla bir gala yemeği düzenlendi. Bu özel davette 10 tesisatçıya başarılarından ötürü ödül verildi.  



Geri Dön