28 / 03 / 2024

DemirDöküm, Nitromix kombi ile enerji tasarrufu sağlıyor!

DemirDöküm, Nitromix kombi ile enerji tasarrufu sağlıyor!

DemirDöküm'ün yoğun AR&GE çalışmaları sonucunda geliştirdiği yüzde 108 verimli yeni yoğuşmalı kombisi  Nitromix kombilerdeki yoğuşma teknolojisi, doğal gaz faturalarında önemli bir tasarrufu da beraberinde getiriyor  



DemirDöküm yüzde 108 verimli yeni yoğuşmalı kombisi Nitromix 'in yüksek enerji tasarrufu özelliğiyle hem tüketicileri hem de doğayı koruyor.

Kaliteli ve yüksek tasarruflu ürünleri tüketicileriyle buluşturmaya devam eden DemirDöküm'ün yoğun AR&GE çalışmaları sonucunda geliştirdiği Nitromix kombilerdeki yoğuşma teknolojisi, doğal gaz faturalarında önemli bir tasarrufu da beraberinde getiriyor.

Nitromix yoğuşmalı kombiler, DemirDöküm 'ün Türkiye 'de bir ilk olan yeni üretim sistemi OPF (One Piece Flow) teknolojisiyle Bozüyük Kombi Fabrikası 'nda üretiliyor. Ürün kalitesinin en üst düzeyde sağlanmasını amaçlayan bu üretim teknolojisi için özel bir üretim hattı oluşturuldu ve operatörler kapsamlı teknik eğitimlerden geçirildi. Bu teknolojinin temel felsefesi üretilen her bir ürünün üretim hattı boyunca tek bir sorumlu operatör tarafından takip edilmesine dayanıyor. Ürünlere yapılan bu yakın takip, kalitenin maksimum seviyeye yükselmesini sağlıyor.
 
Nitromix kombilerin, yüksek konfor ve yakıt tasarrufu sağlayan üstün özelliklerinden bazıları şunlardır;

Nitromix kombiler; paslanmaz çelik premix eşanjör ve kullanılan frekans kontrollü fan sayesinde optimum gaz-hava karışımı ile her kapasitede yüksek verim elde edilen premix teknolojisine sahip.

Nitromix 'in “çift NTC Sensör Ölçümü ” özelliği sayesinde, ortamın anlık kapasite ihtiyacına bağlı olarak alev modülasyonu hassas bir şekilde yapılır, bu da verimi ve dolayısıyla yakıt tasarrufunu beraberinde getirir. Tesisat suyu sıcaklığının istenilen değer aralığında çalışması çift NTC sensörlü Nitromix kombilerde çok daha hassas bir şekilde sağlanır. Bu sayede Nitromix kombi, ortamın ısı ihtiyacına göre en uygun güçte çalışır ve kombinin gereksiz yere yakıt tüketmesini engelleyerek önemli bir tasarruf sağlanmasına yardımcı olur. Bu sistem kullanıcısına homojen ısı dağılımı, optimum kapasite kullanımı ve minimum ısı kaybı gibi avantajlar sunar.  

Nitromix kombilerde, verimi en üst düzeyde sağlamak ve en sessiz çalışma düzeyini elde etmek için fan modülasyonu özelliği bulunur. Bu sayede, tüketilen gaz miktarına bağlı olarak fanın gerekli hava miktarını ayarlamasıyla, yüksek verim-düşük ses seviyesi elde edilir. Nitromix kombilerde kullanılan kademeli fan modülasyonuyla, fan devir hızı ihtiyaca göre artar ya da azalır. Bu da hem kombinin verimini arttırır hem de son derece sessiz bir çalışma sağlar.

Geniş dijital ekranı sayesinde, tesisat suyu sıcaklığı, kullanım suyu sıcaklığı, hata kodları ve tesisat suyu basıncı rahatça izlenebilir. LCD ekranda bulunan programlama seçeneğiyle kombi kullanım konforu sağlanır.

Nitromix kombiler, DemirDöküm 'ün yeni çizgisine sahip modern tasarımı, kolay kullanımı ve yüksek performansı ile kullanıcılarından tam not alıyor.

Isıtma alanında tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak ürün gamını sürekli geliştiren DemirDöküm, kombi üretimini 800.000 adet yıllık üretim kapasitesiyle Türkiye 'nin alanındaki en büyük fabrikası olan DemirDöküm Bozüyük Tesislerinde yapıyor.


Geri Dön