26 / 04 / 2024

Demirdöküm ve Vaillant Etik Zirvesi 2013’e sponsor oldu!

Demirdöküm ve Vaillant Etik Zirvesi 2013’e sponsor oldu!

DemirDöküm ve Vaillant, Etik ve İtibar Derneği (TEİD) tarafından, Tofaş Türk Otomobil Fabrikaları Genel Müdürlüğü’nde, 7 Mayıs 2013 tarihinde düzenlenen Etik Zirvesi’ne sponsor oldu...





Etik Zirvesi 2013’te, kriz sonrası dünyada ortaya çıkan ve özünde değerler ve sürdürülebilirlik olan yeni işletme modeli “Kapitalizm 2.0 ve Etik Liderlik” kavramı ve geçiş süreci mercek altına alındı. Merkezinde sürdürülebilirlik ve sorumlu yöneticilik kavramını barındıran bu yeni iş yapma modelinin yanı sıra, kriz sonrası dünyada yeniden şekillenen yönetim modelleri ve şirketlerin en önemli sermayesi haline gelen “güven” kavramı da Zirve’de tartışılan konular oldu. 


İş etiği ilke ve kurallarının anlaşılması, benimsenmesi, yaygınlaştırılması, yazılı kültürün temelini oluşturması için kılavuzluk etmek ve referans merkezi olmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren TEİD’in en aktif üyeleri arasında yer alan DemirDöküm ve Vaillant, yine TEİD tarafından hazırlanarak 2012 yılında imzaya açılan Etik Beyannamesi’nin de ilk imzacıları arasında yer alıyor. 


Etik Zirvesi’nin bu yılki konuşmacıları arasında Global Ethics Network Genel Sekreteri Prof. Dr. Christoph Stückelberger, Birleşmiş Milletler Türkiye Mukim Koordinatörü Kamal Malhotra ve Globally Responsible Leadership Initiative - GRLI Genel Sekreteri Prof. Dr. Anders Aspling gibi konunun uluslararası arenadaki uzmanları yer aldı. Ayrıca yerli ve yabancı özel sektör yöneticileri ve akademisyenler de çeşitli oturumlarda söz alarak değişen sistem hakkındaki deneyim ve araştırmalarını katılımcılarla paylaştı.                


Geri Dön