28 / 03 / 2024

DemirDöküm verimliliği artırıp faturaya savaş açtı!

DemirDöküm verimliliği artırıp faturaya savaş açtı!

Demir Döküm, enerji verimliliği odaklı Ar - Ge çalışmaları sonucu ortaya çıkardığı üst düzey teknolojili ‘Nitromix CS Kaskad Sistemler’ ile maksimum düzeyde yakıt tasarrufu sağlıyor.



DemirDöküm, dünyanın sürdürülebilir geleceği için tüm iş yapış şekillerinde ve ürünlerinde enerji verimliliğine büyük önem veriyor. Gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmalarıyla yüksek yoğuşma teknolojisine sahip cihazlarla düşük enerji tüketimini hedefleyen DemirDöküm, enerji verimliliği alanında ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Bu çerçevede, DemirDöküm Ar-Ge Merkezi’nde geliştirilen ve Bozüyük Tesisleri’nde üretilen ‘Nitromix CS Kaskad Sistemler’ tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 


VERİMLİLİK YÜZDE 109'A ULAŞIYOR


‘Nitromix CS Kaskad Sistemler’deki sabit gaz-hava karışımını sağlayan premix eşanjör sayesinde yüzde 109’a varan yüksek verim seviyesi elde ediliyor. Bu da maksimum yakıt tasarrufu sağlıyor. Dört yıldız verim seviyesi ve düşük emisyon değerleri ile çevreye duyarlı ve enerji verimliliğini ön plana çıkaran yüksek kapasiteli Nitromix CS Kaskad Sistemler, DemirDöküm’ün pazardaki fark yaratan ürünü olarak dikkat çekiyor. Merkezi ısıtma sistemler ürün gamında kaskad sistemleri de bulunduran DemirDöküm, Nitromix CS Kaskad Sistemler ile farklı kapasite ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. Bu cihazlardaki üstün yoğuşma teknolojisi sayesinde yüksek verim değerlerine ulaşılabiliyor.


6 CİHAZA KADAR KASKAD SİSTEMİ


Cihazlardaki ‘Examaster Kontrol Ünitesi’ ile 6 cihaza kadar kaskad sistem yapılarak toplamda 207 kW kapasiteye ulaşmak mümkün. 69 kW ve 207 kW kapasiteli Nitromix CS Kaskad Sistemler, minimum çalışmada 7 kW’a kadar düşebilen ısıl güç değerinde çalışabildiğinden, sistemin çok az ısıl güç talep ettiği koşullarda en az yakıt tüketimiyle avantaj sağlıyor.


ODA TERMOSTATIYLA ÇALIŞIYOR


Cihazların uzaktan kumanda edilebilmesini sağlayan kumanda panosu, LCD ekranı, fonksiyonel ve kolay anlaşılır menüsü, anti-lejyonel özelliği ürünün öne çıkan diğer özellikleri. Ayrıca, oda termostatı ile çalışma özelliğiyle de Nitromix CS Kaskad Sistemler, bireysel kullanımlarda da yakıt tasarrufunu artırıyor.


Akşam


Geri Dön