18 / 04 / 2024

Demirel Park, Adana İnşaat Fuarı'nda tanıtılacak!

Demirel Park, Adana İnşaat Fuarı'nda tanıtılacak!

İbrahim Demirel İnşaat, 16-19 Şubat tarihlerinde düzenlenecek Adana İnşaat Fuarı'na katılıyor. Demirel Park projesini fuarda yatırımcılarla buluşturacak.



Adana’da 16-19 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek inşaat fuarı için geriye sayım başlarken, İbrahim Demirel İnşaat da fuardaki yerini almaya hazırlanıyor.


İbrahim Demirel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Demirel, bir konutun herkesin en öncelikli hayali olduğunu ancak, günümüzde artık, konut denilince akla sadece insanların barınacağı mekanların gelmediğini söyledi.


İbrahim Demirel, insanların bu yöndeki beklentisini dikkate alarak, sıradışı bir proje ürettiklerini, hayalleri büyüterek, bir konuttan daha fazlasını sunduklarını ifade etti.


İlk randevu  Adana  İnşaat Fuarı’nda

Türkmenbaşı Bulvarı’nın prestijli projeleri arasında yerini alan Demirel Park, inşaat sektörünün bölgedeki en büyük buluşması Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda halkla ilk buluşmasını gerçekleştirecek.


Kafeleri, restoranları ve alışveriş alanları ile günün her saati hareketli bulvar üzerinde konumlanan Demirel Park, 16-19 Şubat 2017 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yatırımcılarla buluşacak.


Firmanın yönetim kurulu başkanı İbrahim Demirel, Demirel Park’ın, sektör temsilcilerinin yanı sıra konut alıcılarını buluşturacak Adana İnşaat 2017’nin en dikkat çekici projesi olacağını söyledi. Demirel Park’ı görmeden ev alanların çok şey kaçıracağını ifade eden Demirel, “Rüya gibi bir yaşam alanına sahip olmak isteyen herkesi, projemizin detaylarını görüşmek üzere fuardaki standımıza kahve içmeye bekliyoruz” dedi.


Çocuklar huzur ve güvenle büyüyecek

İbrahim Demirel İnşaat’ın, verdiği taahhütleri yerine getirerek, kalite ve güvenilirlikten ödün vermeden geleceğin projelerine imza attığını söyleyen Demirel, “İbrahim Demirel İnşaat imzasını taşıyan hiçbir projede konut sahiplerine mahçup olmadan, sektörde kazandığımız sağlam değerleri gelecek nesillere aktaracağız. Geleceğin mutlu nesilleri, bizim inşa ettiğimiz konutlarda huzur ve güvenle büyüyecek” diye konuştu.

Gelişen teknolojilere uygun, dünya standartlarında projeler geliştirirken, toplumsal ve sosyal yaşama katkı sağlayan örnek yapılar üretmeyi de amaçladıklarının altını çizen İbrahim Demirel, şunları söyledi:

“Konut sahibi olmak hemen hemen herkesin en öncelikli hayali. Ancak, günümüzde artık konut denilince akla sadece insanların barınacağı mekanlar gelmiyor. Konut demek, yaşam alanı demek. Bu yüzden ev alırken, ailece huzur duyacağımız bir yaşam alanı, iyi bir muhit, seçkin komşular ve yatırım değeri de büyük önem taşıyor.”


"Çarşı yanıbaşınızda"

Demirel Park’ta site sakinlerinin rahatı için her türlü ayrıntının düşünüldüğünü ifade eden Demirel, “Tamamı firmamıza ait arsa üzerinde konumlanan Demirel Park’tan daire alanlar, ihtiyaçlarını karşılamak için çarşıya çıkıp zaman harcamak durumunda kalmayacak. Oturdukları kattan aşağı inmeleri yeterli olacak. Çünkü bulvarda, birbirinden ünlü markaların mağazaları, kafeler ve restoranlar kendilerini bekliyor olacak” ifadelerini kullandı.


Ana arterler, bağlantı yolları ve TAG otoyoluna yakınlığı ile ulaşımın da son derece rahat olduğu Demirel Park’ın stressiz bir yaşamın kapılarını araladığını vurgulayan İbrahim Demirel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Demirel, proje özelliklerinden bahsederken şunları kaydetti:

“Kreş, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, buhar odası, fitness salonu, çocuk oyun alanları, cep sineması, barbekü alanları, açık hava satrancı, açık spor ve rekreasyon alanı ile bu projede yok yok. Konut sahibi, 800 metrekare açık, 290 metrekare de kapalı havuz ile hem yaz hem de kışın yüzme keyfini doyasıya yaşayacak. Ayrıca, binaların altına konumlanan 12 bin 800 metrekarelik iki katlı kapalı otopark sayesinde konut sahibi, kendisine özel park alanına aracını park ederek, asansörle direkt evinin bulunduğu kata çıkabilecek. Misafirler de peyzaj alanının dışına konumlanan bin 250 metrekare açık otoparka araçlarını güvenle park edebilecek. 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak planlanan daireler, akıllı ve fonksiyonel donanımları ile kullanıcısına büyük kolaylıklar sağlayacak.”


Milliyet


Geri Dön