19 / 04 / 2024

Demirhanlar, dördüncü mağazasını Yalova'da açacak!

Demirhanlar, dördüncü mağazasını Yalova'da açacak!

Seramik, banyo mobilyaları, armatür ve duş takınılan, küvet ve kompakt sistemleri, duşa kabinler, banyo ve mutfak aksesuarları satışı gerçekleştiren Demirhanlar Seramik, dördüncü satış mağazasını Yalova'da açmaya hazırlanıyor.



Seramik, banyo mobilyaları, armatür ve duş takınılan, küvet ve kompakt sistemleri, duşa kabinler, banyo ve mutfak aksesuarları satışı gerçekleştiren Demirhanlar Seramik, dördüncü satış mağazasını Yalova'da faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Demirhanlar Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Demirhan, gelecek yıl açmayı planladıkları yeni mağazaları için 800 bin TL'lik yatırım yapacaklarını bildirdi.
Gebze'de 2002 yılında kurulan Demirhanlar Seramik, bugün itibarıyla Gebze'de iki ve İstanbul Küçükbakkalköy'de bir olmak üzere üç satış mağazasıyla faaliyetlerine devam ediyor. Kütahya Seramik, Seranit (Granit Seramik), Kale Seramik, Duravit, Toprak Vitrifiye, Orka Banyo Mobilyaları, Pelican Akrilik Küvet ve Duş Sistemleri, Penta Armatür ve Banyo Aksesuarları, Kabinet ve Scaline Duşakabin Sistemleri gibi markalardan oluşan güçlü bir çözüm ortağı portföyüne sahip olduklarını dile getiren Hamza Demirhan, ürünlerini Gebze merkezde bulunan yaklaşık 8 bin metrekare açık alana sahip depolarında müşterilerinin beğenisine sunduklarını söyledi. Dördüncü satış mağazalarını Yalova'da faaliyete geçirmek için çalışmalarının devam ettiğini aktaran Demirhan, "2014 yılında faaliyete geçirmeyi planladığımız ve yaklaşık bin metrekare kapalı alana sahip olacak yeni mağazamız için 800 bin TL yatmrn yapacağız. Perakende ve toptan satış olarak hizmet verecek mağazamızla birlikte bugün 35 olan çalışan sayımız 45'e ulaşacak" dedi.
Satış bölümlerinin yanı sıra tadüat bölümleriyle de müşterilerine hizmet verdiklerini aktaran Demirhan, "Bu bölümde çalışan profesyonel mimar arkadaşlarımızla hem konut hem de sanayiye yönelik anahtar teslim projeler gerçekleştiriyoruz.
Fabrika yönetim binalarının ince iş diye tabir edilen mimari çizimler, banyo, ıslak zeminler, mobilya aksesuarları üretimlerini anahtar teslim yapıyoruz. Üretim bölümlerinde ise aside dayanıklı, ağır yük gerektiren zeminlerin seramiklerinin hem satışını hem de uygulamasını gerçekleştiriyoruz" dedi. Gebze'de bulunan Çanakkale Seramik mağazalarının bölgenin en büyük mutFirmanın geçen yıl 13 milyon TL ciro elde ederek bir önceki yıla oranla yüzde 20 büyüme kaydettiğini bildiren Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Demirhan, "2013'te de yüzde 20 oranında büyüyerek aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz" dedi.
fak teşhir ve ankastre ürün mağazası olma özelliğini de elinde bulundurduğunu iddia eden Demirhan, mağazalarında tadilatla ilgili A'dan Z'ye her ürünün bulunabileceğini söyledi. Bugün itibarıyla Bulgaristan ve Azerbaycan'a ihracat yaptıklarını kaydeden Demirhan, yurtiçi faaliyetlerinin yanı sıra yurtdışındaki etkinliklerini de artırmak istediklerini ifade etti.
"Geçen yıl 13 milyon TL ciroya ulaştık" Türkiye'nin hızlı bir yapılanma içinde olduğunu ve bunun kendilerini olumlu yönde etkilediğini ifade eden Demirhan, 2011 yılında Kütahya Seramik'in bayileri arasında ciro anlamında Türkiye ikincisi, 2012'de ise Türkiye üçüncüsü olduklarını, bu yü da Türkiye genelinde ilk üçe girmeyi hedeflediklerini aktardı. Geçen yıl 13 milyon TL ciro elde ederek bir önceki yıla oranla yüzde 20 büyüme kaydettiklerini belirten Hamza Demirhan, 2012 yılında büyümelerindeki en büyük etkinin toptan satışlar olduğunu ifade etti. Demirhan, şöyle devam etti: "Bundan önceki yıllarda satışlarımızın büyük çoğunluğunu perakende oluşturuyordu. Geçen yıl perakende satışlarımızda azalma olmasına rağmen özellikle inşaat sektöründe yaşanan hareketlüikten dolayı toptan satışlarımızda büyük bir artış oldu. Bu yıl ise hem perakende hem de toptan satışlarımız aynı düzeyde devam ediyor.
2013'te de yüzde 20 oranında büyüyerek aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz" diye konuştu.

Dünya Bölge

Geri Dön