16 / 04 / 2024

Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor!

Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor!

Yoğun ilgi gören Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor. Proje Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor.



Demirli Akyaka projesi yoğun ilgi görüyor. Demirli Akyaka projesi Mülayim Sokak. Yakacık/Kartal adresine yükseliyor.   Konumu itibari ile, İstanbul’da yağmurun toprakla buluştuğu yegane Aydos Ormanı yakasında, Adalar ile güzelleşen muhteşem deniz manzarasıyla, Demirli Akyaka sakinlerinin doğa ile arasına başka hiçbir şey girmiyor.


Demirli Akyaka projesi 5+1 çatı dubleksleri, 4+1 bahçe dubleksi ve orta katlar, 5+2 villalardan oluşmaktadır. Demirli Akyaka projesi Toplam 22 adet deniz manzaralı villa ve dairelerden oluşmaktadır.  8 adet bahçe dubleks, 4 adet çatı dubleks ve 4 adet 4+1 ara kat ve 6 villa bulunmaktadır. Her villanın kendine ait havuzu, müstakil bahçesi, kapalı otoparkı ve asansörü bulunmaktadır. Manzarası kapanmayacak  olan bir yükseltide konumlandırılmıştır.


Yeşil alan ve sosyal tesisler toplam proje alanının %70’ine konumlandırılmış. Her yaşa, her yaşantıya uygun, özgürce kullanılabilen yaşam alanlarıyla, modern mimari kültürünün dairelerde sunmuş olduğu konfor, yuvanızda her günün her saatinde , mutlu ve huzurlu bir yaşamı sunuyor.


Demirli Akyaka projesinde fiyatlar nasıl?

Demirli Akyaka projesi fiyatlarımız kata,cepheye ve metre kareye göre farklılık göstermektedir. En düşük 1.350.000 TL ‘den başlayarak 3.600.000 TL ye kadar çıkmaktadır. 


Demirli Akyaka projesi toplamda 8.903 metre kare arazi üzerinde 3 adet ikiz villa ve 4 bloktan oluşuyor. Projenin %70 ini yeşil alan oluşturuyor. 24 saat güvenlik hizmeti mevcut. Fitness Center, Sauna, Bilardo, Masa tenisi, çocuk oyun alanı, havuz, kafe, açık ve kapalı otopark, 7/24 güvenlik hizmetleri mevcut.


 Demirli Akyaka projesinin özellikleri nelerdir?

  1. Villalara özel bahçe, havuz, asansör
  2. Villalara özel açık ve kapalı otopark
  3. Villalara özel hobi odası
  4. 7/24 kapalı devre güvenlik kontrol TV sistemi
  5. Site güvenliği ile irtibatlı görüntülü intercom
  6. Fitness, Sauna
  7. Havuz başı kafe
  8. Bilardo, masa tenisi
  9. Çocuk oyun alanı
  10. Projeye özel peyzaj ve bahçe düzenlemeleri
  11. Yerden ısıtma, elektrikli panjur


 http://demirliyapi.com.tr/


Geri Dön