19 / 04 / 2024

Demlik ilk dükkanını Astoria AVM'de açıyor!

Demlik ilk dükkanını Astoria AVM'de açıyor!

İlk dükkan konseptlerini Astoria AVM’de açacak olan “DEMLİK“ markası 2014 yılı hedeflerini açıkladı. Yakın zamanda yurtdışı projelerine başlayacak olan Demlik ilk olarak Ortadoğu’ya açılmayı planlıyor...




Türk insanının milli içeceği haline gelen demleme çay ve Türk kahvesi yeni bir bakış açısı ve konseptle ilk kez yatırımcı adaylarının karşısına çıkan ‘’DEMLİK’’ 11. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın yıldızı oldu. 


Fuarda, kiosk ve dükkân konsepti alternatifleri üzerinden yüzlerce bayi adayı ile görüştüklerini belirten kurucu ortak Erman Ademoğlu , “DEMLİK”  markasının yatırım şartlarının ve uygun franchising koşullarının girişimciler için karlı bir yatırım fırsatı olacağından bahsederken; diğer yandan fuarda çok büyük bir yabancı ilgisi ile karşılaştıklarını vurguladı. Türki Cumhuriyetler ve özellikle OrtaDoğu’dan bir çok yatırımcı ile görüştüklerini belirten Ademoğlu; fuar sonrası Arena Park AVM ‘ye kiosklarını koyduklarını çok yakında Bursa Zafer Plaza’da da olacaklarını belirtti.


İlk dükkan konsepti yolda...


İlk dükkân konseptlerini Astoria AVM’de açacak olan “DEMLİK “ 2014 yılı hedeflerini de açıkladı. Yakın zamanda yurtdışı projelerine başlayacak olan Demlik ilk olarak Ortadoğu’ya açılmayı planlıyor.





Geri Dön