23 / 04 / 2024

Denge Gayrimenkul 45 ildeki uzmanlarla hizmet veriyor!

Denge Gayrimenkul 45 ildeki uzmanlarla hizmet veriyor!

2005 yılında kurulan Denge Gayrimenkul, 5 yıl gibi kısa bir sürede sektörünün önde gelen firmaları arasına girdi. Denge Gayrimenkul Değerleme, 45 ildeki sözleşmeli uzmanları ile müşterilerine ülke genelinde hizmet veriyor



2007 yılında Sermaye Piyasası Kurulu tarafından listeye alınmış olan firma, Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulunun 03.03.2010 tarih ve 3577 sayılı Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik karan uyarınca 'Gayrimenkul, Gayrimenkul Projesi veya Gayrimenkule Bağlı Hak ve Faydaların Değerlemesi' konularında hizmet verme yetkisi aldı. Denge Gayrimenkul Değerleme, İstanbul merkez, İzmir, Ankara, Kocaeli, Antalya, Bursa, Mersin ve Kayseri bölge ofisleri ile birlikte 53 kişilik kadrosu ve 45 ildeki sözleşmeli uzmanları ile müşterilerine ülke genelinde hizmet veriyor.

1201TDE YÜZDE 30 BÜYÜME HEDEFİ
Gayrimenkul, makine ekipman, tesis değerlemesi ve proje geliştirme ile yatırım danışmanlığı alanlarında, tamamı mühendislik veya mimarlık eğitimi almış, 12' si lisanslı olmak üzere toplam 90 uzman, 5 operasyon ele-manı ile hizmetlerini gerçekleştiren şirket, kurumsallaşma sürecini de büyük ölçüde tamamlamış durumda. şžirket bünyesinde; bir genel müdür yardımcılığına bağlı olarak 'Makine-Tesis Değerleme Departmanı'; diğer bir genel müdür yardımcılığına bağlı olarak banka ve bayiliklere hizmet veren 'Teminat Değerleme Departmanı', gayrimenkul yatırım ortaklıkları ve bireysel müşterilere hizmet veren 'Özel Projeler Departmanı' faaliyet gösteriyor. Bunların yanı sıra operasyon, bilgi işlem ve mali işler müdürlükleri, önemli birer organizasyon parçası. 2010 yılında gerçekleştirdiği yapılanma ve büyüyen kadrosu ile 2011'in ilk 2 ayında iş hacminde yüzde    34'lükbir artış gerçekleştiren Denge, yıl sonu itibariyle bir önceki yıla göre yüzde 30 büyüme hedefliyor.
Yenişafak


Geri Dön