26 / 04 / 2024

Deniz Akkaya, Bağdat Caddesi'nde çocuk mağazası açıyor!

Deniz Akkaya, Bağdat Caddesi'nde çocuk mağazası açıyor!

Deniz Akkaya, Bağdat Caddesi'nde Chic Frog adında yeni bir çocuk mağazası açacak...



Deniz Akkaya Sabah Gazetesi'nden Şirin Sever'le yaptığı röportajda yeni açacağı çocuk mağazası hakkında bilgi verdi.

- Çocuk mağazası nereden geldi aklınıza?
- Hamileliğimden çok kısa süre önce, Londra'da bir mağazada aklıma geldi. Şu anda yapmak istediğim şeyi yapıyordu o mağazanın sahibi. İlhamı oradan aldım. Hatta o kadının ürünlerini kendi mağazamda satacağım şimdi. İlk başta hazır giyim olacak, Ayşe'ye aldığım eşyalardan satacağım. İnsanlar bana 'Ayşe'yi nereden giydiriyorsun?' diye sorup durunca, işi ticarete dökmeye karar verdim!

- Özel tasarımlar düşünüyor musunuz?
- Cengiz Abazoğlu'na hep derdim ki; 'Kızım olursa ilk kıyafetini sen yapar mısın?' Hayalim gerçek oldu. İlk bebek kostümünü Cengiz'e tasarlatıp, sonra özel tasarımcılarla çalışacağım. Şu anda ikisi Amerikan, biri İngiliz üç ayrı markanın distribütörlüğünü almak için uğraşıyorum. İki de ortağım var. Ağustos ortası gibi açmayı planlıyorum mağazayı...

- Markanın adı ne olacak?
- Chic Frog.

- Yeri nerede olacak?
- Bağdat Caddesi'nde.

- Efe'nin katkısı var mı bu dükkân işinde?
- Hayır, hiçbir katkısı yok.

- Neler planlıyorsunuz kendinizle ilgili?
- Türkiye'nin önde gelen bir tekstil firmasıyla, Kate Moss'un Top Shop'a yaptığı gibi bir işbirliğine giriyoruz. Şu anda sözleşmem gereği adını veremiyorum ama yakında açıklarız. Kadınların vücutlarındaki deformasyonları örtecek, kapatacak tasarımlar üzerinde çalışacağız. Yani şu arada çalışmıyor gibi gözüküyor olabilirim ama çok şey yapıyorum. Bir gün evli de olsam çalışacağım; Ayşe'nin evde çalışan bir anne görmesini istiyorum. Ticaret çok kolay değil; belki de batacağım ama hamilelikten sonra insana böyle bir enerji, güç, cesaret geliyor.

Haberin tamamı için tıklayınız

Şirin Sever/Sabah


Geri Dön