24 / 04 / 2024

Deniz Gayrimenkul, Pupa Gayrimenkul ile birleşme işlemini tescilledi!

Deniz Gayrimenkul, Pupa Gayrimenkul ile birleşme işlemini tescilledi!

Deniz gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Pupa Gayrimenkul ile birleşme işlemini tescilledi.



Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermayesini temsil eden payların ve oy haklarının tamamına (%100'üne) sahip olduğumuz Şirketimiz iştiraki PUPA Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ("PUPA") şirketi ile Türk Ticaret Kanunu, Kurumlar Vergisi Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği hükümleri çerçevesinde tüm aktif ve pasiflerinin bir bütün halinde Şirketimiz tarafından devir alınmak suretiyle kolaylaştırılmış usulde birleşme yöntemi ile birleştirilmesine Şirketimizin 06/02/2014 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında karar verilmiş ve 11/02/2014 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığımız izin başvurumuza, Sermaye Piyasası Kurul'unun 20/05/2014 tarih 394/5150 sayılı onay yazısı ile izin verilmişti.

Verilen bu izinler doğrultusunda, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'ne söz konusu Birleşme İşleminin tescili için yaptığımız başvurumuz 11/06/2014 tarihi itibariyle İstanbul Ticaret Sicilinde tescil edilmiş olmuş olup, şirketlerimizin Devralma Yolu ile birleşme işlemleri tamamlanmıştır.

Hissedarlarımızın bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.





Geri Dön