23 / 04 / 2024

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık!

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. 4 bin adet daireden meydana gelen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.



İlk etabı Mercan Konakları yarın satışa sunulacak olan Deniz İstanbul Evleri Beylikdüzü Yakuplu'da yükseliyor. Projede toplam 4 bin 500 tane konut bulunuyor. 


Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık daire tipleri 1. etap için 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede firma bünyesinde 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor. 


Yakuplu Deniz İstanbul Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; kumsal, mağaza, açık ve kapalı yüzme havuzları, kafe-restoran ve su sporları merkezi mevcut. 


Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre, Taksim'e 30 kilometre mesafede yer alıyor. 


Teslimlerin 23 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen Deniz İstanbul Mercan Konakları Yakuplu'da konutların alanları 127 metrekare ile 213 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları Mercan Konakları etabında 520 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiyor. Proje  Keleşoğlu İnşaat  imzasıyla hayata geçiyor. 


22 soruda Deniz İstanbul projesi!


Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim

Telefon : 444 41 51

Web: www.kelesogluholding.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön