28 / 03 / 2024

Deniz İstanbul Mercan Konakları adres!

Deniz İstanbul Mercan Konakları adres!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul Mercan Konakları

Deniz İstanbul Mercan Konakları adres bilgilerine göre proje Beylikdüzü Yakuplu Marmara Mahallesi'nde yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor.



Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre mesafede olan Deniz İstanbul Konutları  Keleşoğlu İnşaat  tarafından inşa ediliyor. 


Deniz İstanbul Mercan Konakları adres bilgileri doğrultusunda proje, Beylikdüzü Marmara Mahallesi Ulusum Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri sunuluyor. 


Satış fiyatları 2+1'lerde 520 bin TL'den başlangıç gösteren Deniz İstanbul Mercan Beylikdüzü'nde 60 ay vade fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Yakuplu  Deniz İstanbul Mercan Konakları  etabında 2+1 dairelerin büyüklükleri 127 ile 144 metrekare, 3+1 dairelerin büyüklükleri 160 ile 79 metrekare arasında değişiyor,  4+1 dairelerin büyüklükleri ise 213 metrekare olarak tasarlandı. 


Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında; kafe-restoran, su sporları merkezi, kumsal,  açık ve kapalı yüzme havuzları ve mağazalara yer veriliyor. 


Deniz İstanbul Mercan Konakları adres: Marmara Mahallesi. Ulusum Caddesi. No:4/1 Yakuplu Beylikdüzü/İSTANBUL 


Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim 

Telefon : 444 41 51

Web: www.kelesogluholding.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön