28 / 03 / 2024

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda satışlar başladı!

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda satışlar başladı!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul Mercan Konakları

Keleşoğlu, Denizİstanbul projesindeki az katlı apartman daire konsepti Mercan Konakları'nda yeni etap satışlarına başladı. Mercan Konakları’nın yeni etabı, 1+1’den 4+1’e değişen daire seçenekleri ile yeni evlileri ve çocuklu aileleri bekliyor.



Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul projesindeki az katlı apartman daire konsepti Mercan Konakları'nda yeni etap satışlarına başladı. Az katlı apartman daire konseptini konak hayatı ile buluşturan Mercan Konakları’nın yeni etabı, 1+1’den 4+1’e değişen daire seçenekleri ile yeni evlileri ve çocuklu aileleri Denizİstanbul’a bekliyor. 


Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan İstanbul’un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul’un Mercan Konakları’nın yeni etabının inşası ile birlikte satışı da başladı.


Keleşoğlu Holding’in Ataköy Konakları’nda tasarladığı az katlı apartman daire konsepti, Mercan Konakları'nda yeniden hayat buluyor. Az katlı ve katta 2 daireden oluşan bloklar, sakinlerine konak hayatının dostluğunu, neşesini ve samimiyetini vadediyor.

Mercan Konakları 286 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta

Gençlere, ailelere ve emeklilere denizin, yeşilin huzurunu, komşuluğun yakınlığını sunan Mercan Konakları’nın yeni etabı, 1+1’den 4+1’e değişen dairelerden oluşuyor. 286 bin TL’den satışa çıkan 1+1 daireler 66 ve 75 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 2+1 dairelerde 90 ve 144 metrekare olmak üzere iki farklı seçenek bulunuyor. Mercan Konakları’nın yeni etabında, yatırımcı talepleri doğrultusunda, 133 ve 193 metrekare büyüklüklüğünde 3+1 daireler ile 213 metrekareden başlayan 4+1 dairelere de yer veriliyor. 


Deniz İstanbul Mercan Konakları nda satışlar başladı!


İstanbul’un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul’da hayat başlıyor

1 milyon 200 bin metrekare alana yayılan Denizİstanbul, konut alanları, spor ve yaşam kulübü, kültürel ve rekreasyon alanları, okul, hastane, otel ve AVM’si ile fark yaratıyor. Deniz kenarı kafe, restoran ve ticari üniteleri, hizmete açık West İstanbul Marina’sı, 1.5 kilometrelik sahili ve kumsalı ile Denizİstanbul, yeşil ve mavi bir kent hayatı sunuyor.


Denizİstanbul’da kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor

Yatırımcılar, tamamı 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Mercan Konakları’ndan peşinat sonrası ara ödemeli plan ile ayda 2 bin 279 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecekler. Denizİstanbul, kişiye özel hazırladığı ödeme planları doğrultusunda, konut kredisi ile 10 yıla, kurum finans sistemi ile de 5 yıla yayılan farklı ödeme seçenekleri sunuyor.



Web: http://denizistanbul.com/?gclid=CJ6Z-ZjBiMwCFbcW0wodeTgJHQ



Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;


Keleşoğlu Holding imzasını taşıyanİstanbul’un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul’unMercan Konakları’nın yeni etabının inşası ile birlikte satışı da başladı.


Keleşoğlu Holding’in Ataköy Konakları’nda tasarladığı az katlı apartman daire konsepti,Mercan Konakları'nda yeniden hayat buluyor.Az katlı ve katta 2 daireden oluşan bloklar, sakinlerine konak hayatının dostluğunu, neşesini ve samimiyetini vadediyor. Mercan Konakları 286 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.


Yeni Akit 



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


KELEŞOĞLU Holding, İstanbul Yakuplu'daki Denizİstanbul projesindeki az katlı apartman daire konsepti Mercan Konakları'nda yeni etap satışlaıına başladı. Az katlı apartman daire konseptini konak hayatı ile buluşturan Mercan Konaklarının yeni etabı, 1+1 'den 4+ l'e değişen daire seçenekleri yer alıyor. 286 bin TL'den satışa çıkan 1+1 daireler 66 ve 75 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 1 milyon 200 bin metrekare alana yayılan Denizİstanbul, konut alanları, spor ve yaşam kulübü, kültürel alanları, okul, hastane, otel ve AVM'si ile dikkat çekiyor. Yatırımcılar, tamamı 2017'nin son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan projeden peşinat sonrası ara ödemeli planı ile ayda 2 bin 279 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek. Denizİstanbul konut kredisi ile 10 yıla. kurum finans sistemi ile de 5 yıla yayılan farklı ödeme seçenekleri de sunuyor. 


Hürriyet


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Keleşoğlu Holding, 1.5 kilometrelik sahile sahip projesi Denizİstanbul projesindeki Mercan Konakları’nda yeni etap satışlarına başladı. Projede konut fiyatları 286 bin liradan başlıyor


Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan İstanbul'un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul'un Mercan Konakları'nın yeni etabının inşası ile birlikte satışı da başladı. Keleşoğlu Holding'in Ataköy Konakları'nda tasarladığı az katlı apartman daire konsepti, Mercan Konakları'nda yeniden hayat buluyor. Gençlere, ailelere ve emeklilere denizin ve yeşili bir arada sunan Mercan Konakları'nın yeni etabı, 1+1'den 4+1'e değişen dairelerden oluşuyor. 286 bin TL'den satışa çıkan 1+1 daireler 66 ve 75 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 2+1 dairelerde 90 ve 144 metrekare olmak üzere iki farklı seçenek bulunuyor. Mercan Konakları'nın yeni etabında, yatırımcı talepleri doğrultusunda, 133 ve 193 metrekare büyüklüklüğünde 3+1 daireler ile 213 metrekareden başlayan 4+1 dairelere de yer veriliyor.


1.5 KM SAHİLİ VAR

1 milyon 200 bin metrekare alana yayılan Denizİstanbul, konut alanları, spor ve yaşam kulübü, kültürel ve rekreasyon alanları, okul, hastane, otel ve AVM'si ile fark yaratıyor. Proje kapsamında deniz kenarı kafe, restoran ve ticari üniteler, hizmete açık West İstanbul Marina, 1.5 kilometrelik sahil bulunuyor.


KİŞİYE ÖZEL ÖDEME SEÇENEĞİ

Yatırımcılar, tamamı 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Mercan Konakları'ndan peşinat sonrası ara ödemeli plan ile ayda 2 bin 279 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecekler. Denizİstanbul, kişiye özel hazırladığı ödeme planları doğrultusunda, konut kredisi ile 10 yıla, kurum finans sistemi ile de 5 yıla yayılan farklı ödeme seçenekleri sunuyor.


Sabah


projeye sor



Geri Dön