19 / 04 / 2024

Deniz İstanbul'da yüzde 25 peşin kampanyası!

Deniz İstanbul'da yüzde 25 peşin kampanyası!

Keleşoğlu Holding Yakuplu’da bir sahil kasabası kuruyor 1.200 dönüm arsa üzerinde, 1 milyar dolar yatırımla hayata geçen ‘Denizİstanbul’ projesinde 4.619 konut ve 330 villa yer alıyor.



KELEŞOĞLU Holding, İstanbul Yakuplu’da 1 milyar dolar yatırımla ‘Denizİstanbul’ projesini hayata geçiriyor. Keleşoğlu Holding’in denizle iç içe bir yaşam vaat ettiği Denizİstanbul sahil kasabası, Beylikdüzü Yakuplu sahil’de 1.200 dönüm arazi üzerinde hayata geçiyor. Denizİstanbul’un, hem yatırım hem de oturum amaçlı ev sahibi olmak isteyenlere lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunduğu belirtiliyor. Şirket, Denizİstanbul’da yüzde 25 peşinat 120 ay yüzde 0.70 veya 60 ay yüzde 042 faiz oranları ile iki farklı ödeme seçeneği sunuyor.


4.619 KONUT, 300 VİLLA


Keleşoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Keleş, “1.200 dönüm alan üzerinde tamamı denize cephe ve marinaya komşu 4 bin 619 konut ve 330 villadan oluşan Denizİstanbul, 135 bin metrekare akarsu yüzeyine sahip. Kişi başına ortalama 15 metrekare yeşil alanı ile ferah bir yaşam vaat eden Denizİstanbul’da, örnek dairemiz üzerinden Yakuplu sahilde nasıl bir yaşam kurgusu olacağını müşterilerimize hissettirmeye başladık ve onlara Denizİstanbul’da yaşamak için nedeni şu şekilde sıralıyoruz; Marina, AVM, okul, hastane, deniz kenarı kafe ve restoranlar, otel, Denizİstanbul spor ve yaşam kulubü, kumsal, binicilik, su sporları kulübü, cami, deniz ve kara yolculuğunda kullanılacak shuttle hizmetleri” diye konuştu.



TMSF’DEN SATIN ALDI


Keleşoğlu Holding, Eston Yapı’nın Beylikdüzü Yakuplu’da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu’na geçen projesi Eston Deniz’i 75 milyon dolarla satın aldı. Satın alma sonrasında projeye son hızla devam eden Keleşoğlu Holding, projenin ismini Denizİstanbul olarak değiştirdi. Şirket Kasım 2017’de ise Denizİstanbul Mercan Konakları birinci etabın teslimi için hazırlıklarını sürdürüyor.


Hürriyet 


Geri Dön