24 / 04 / 2024

DenizBank ile SS. Uşak Eymen Kooperatifi protokol imzaladı!

DenizBank ile SS. Uşak Eymen Kooperatifi protokol imzaladı!

Yapılan anlaşmayla birlikte müşteriler SS. Uşak Eymen Kooperatifi evlerinin finansmanında DenizBank'ın uygun mortgage kredisinden yararlanarak ev sahibi olabilecek.



Türkiye genelinde yer alan yüzlerce konut projesinin finansman desteği sağlayan DenizBank, SS. Uşak Eymen Kooperatifi ile önemli bir işbirliğine imza attı. 30 Mart 2015, Pazartesi günü Uşak'da düzenlenen imza töreninde; DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan özer Orhan, DenizBank Batı Anadolu Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Etem özen, Uşak Bulvar Şube Müdürü Mehmet Turan, S.S. Uşak Eymen Kooperatifi Başkanı Mehmet Özkuk, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürlüğü Konut ve Taşıt Fianansmanı Bölge Sorumlusu Güven Başar ile şube çalışanları hazır bulundu. Yapılan protokolle birlikte SS. Uşak Eymen Kooperatifi evlerinin finansmanında DenizBank'ın mortgage kredisi kullanılabilecek. 

DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan özer Orhan, "Protokol töreninde mortgage kredileri konusunda eğitimli uzman kadrosu avantajlı imkânlarla ev açıklamada "DenizBank ile konut satın almak isteyen Uşaklılara danışmanlık hizmeti vermeye devam edeceklerini" belirtti. 


Emlak sektörüyle ilgili çalışmalarımız artarak devam edecek Hasan Özer Orhan "Hayata geçirdikleri işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiği" konuşmasına şöyle devam etti; "SS. Uşak Eymen Kooperatifi modern, güvenli ve rahat bir yuvaya kavuşmak isteyenlere sunduğu öncü hizmetlerle adından söz ettiren bir kurum. 


Böyle bir kuruluşla işbirliğine giderek, insanlarımızın daha sahibi olmasına destek sağlayacağımız için çok mutluyuz. Konut projelerindeki tecrübemiz ve yenilikçi anlayışımız kapsamında müşterilerimize sunduğumuz uygun kredi koşullan ile ev sahibi olmalarına katkı sunmayı çok önemsiyoruz. 

DenizBank'ın emlak sektörüyle ilgili hizmet paketleri, işbirlikleri artarak devam edecek" dedi. 

S.S. Uşak Eymen Kooperatifi Başkanı Mehmet Özkuk ise yaptığı ile böylesine önemli bir proje kapsamında işbirliğine gitmekten mutluluk duyduklarını, sektörün önde gelen iki kurumu arasında imzalanan protokolün tüm ev sahibi olmak isteyen Uşaklılara önemli fırsatlar sunduğunu" ifade etti. 


DenizBank Mortgage Kredisi 

-Sabit faiz seçeneği ile mortgage kredisi kullanabilir, kredi eşit taksitler halinde ödenebilir. 

- 25 yıla kadar vade.


Uşak İlk Haber


Geri Dön