25 / 04 / 2024

DenizBank ve Beyazıt Öztürk, İstanbullu emlakçılarla buluştu!

DenizBank ve Beyazıt Öztürk, İstanbullu emlakçılarla buluştu!

İstanbul’da 24 Ocak Pazartesi gecesi DenizBank fırtınası esti. Bankanın marka yüzü Beyazıt Öztürk, DenizBank ve İEKO işbirliğinde düzenlenen gecede İstanbullu emlakçılara unutulmaz anlar yaşattı



Sahip olduğu finansal süpermarket anlayışıyla müşterilerinin beklentilerini dikkate alan ve bu paralelde yenilikçi finansal çözümler sunan DenizBank; emlak ofisi sahipleri ve gayrimenkul danışmanları için geliştirdiği yeni çözümleri anlatmak üzere İstanbullu emlakçılarla bir araya geldi. İstanbullu emlakçılarla buluşan DenizBank yetkilileri, bankanın mortgage konusunda yaptıklarını anlattı. 24 Ocak 2011 Pazartesi akşamı, DenizBank ve İEKO (İstanbul Umum Emlak Komisyoncuları Odası) işbirliğinde Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede DenizBank’ın marka yüzü Beyazıt Öztürk de sahne aldı ve Beyaz Show ile İstanbullu emlakçılara unutulmaz anlar yaşattı.

Emlakçıları bekleyen avantajlar
 
DenizBank’ın emlak sektörü için pazara sunduğu ve emlakçılara büyük avantajlar getiren birçok çözümü bulunuyor. Özel Emlakçı Paketi ile birlikte indirimli faiz oranlarıyla ihtiyaç ve konut kredileri de sunuluyor. Özel faiz oranlarıyla, acil nakit ihtiyacına anında çözüm sağlayan “Kurtaran Hesap” da sunulan bir başka avantajı oluşturuyor. Ayrıca DenizBank’ın Afili Bankacılık müşteri grupları arasında yer alan emlak ofisleri, gayrimenkul danışmanları ve aillerine ayrıcalıklı hissetme imkânı sağlıyor.  

Kişiye özel bireysel danışmanlık hizmeti, şubede işlemlerde öncelik sırası, yatırım, kredi, mevduat ve sigorta ürünlerinde ayrıcalıklı fiyatlamalar, mortgage kredilerinde Afili’ye özel 25 yıla varan vadelerle en uzun vadeli kredi imkânı, yatırım ürünlerinde özel faiz oranları ve ücretsiz ya da indirimli bankacılık işlemleri gibi ayrıcalıklı hizmetler Afili Bankacılık müşterilerine özel  sunuluyor.


Geri Dön