18 / 04 / 2024

DenizBank'tan Çorum'da dönüşüm hizmetleri!

DenizBank'tan Çorum'da dönüşüm hizmetleri!

DenizBank Çorum Şube Müdürü Ebru Gül Çömüz, gerek deprem felaketinin ardından 6306 sayılı kanuna eklenmesi gündemde olan maddelerin getirdiği haklar gerekse de köysel dönüşüm kapsamında sağlanan hizmetler konusunda bilgi paylaşımında bulundu.



DenizBank Çorum Şube Müdürü Ebru Gül Çömüz bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde değişiklikler yaptığını dile getirdi.Çömüz yaptığı yazılı basın açıklamasın da müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi hizmetleri ile sektöründe farklılaşmayı hedefleyen DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel ve köysel dönüşümde de çalışmalar gerçekleştiriyor' şeklinde belirtti. 


Çömüz gerek deprem felaketinin ardından 6306 sayılı kanuna eklenmesi gündemde olan maddelerin getirdiği haklar gerekse de köysel dönüşüm kapsamında sağlanan hizmetler konusunda bilgi paylaşımında bulundu.Söz konusu maddenin yasalaşması ile hak sahiplerinin kendi imkânlan ile yıktırdıklan orta ve ağırlı hasarlı binaların da kentsel dönüşüm kapsamında kabul edileceğini vebu durumdaki vatandaşlara sağlayacağı avantajlan bulunduğunu belirtti.Çömüz konuyla ilgili bilgilerini şu şekilde aktardı: "Yeni evlerin teslimine kadar müşterimizin yanındayız" Ebru Gül Çömüz,kentselve köyseldönüşüm projelerinde DenizBank'ı tercih edecek tüketicilere birçok avantaj sunduklarının altını çizerek şöyle devam etti; "DenizBank olarak kentsel dönüşüm projesinin her aşamasındamüşterilerimizin yanındayız. 

Kentsel dönüşümde DenizBank'ı tercih eden müşterilerimiz uygun koşullarda kredi sahibi olabilecekleri gibi devlet desteklerinden de faydalanabilecekler. Bankamız köysel dönüşüm kapsamında da tanm gelirine sahip çiftçilerimize yılda 1 ödemeli köysel dönüşüm kredi kullanım imkânı sunuyor. 


Hasat döneminden diğer hasat dönemine ödemeli köysel dönüşüm finansmanı ile üreticimizi Deniz'in ayrıcalıklı dünyası ile bu Ebru Gül Çömüz luşturuyoruz. DenizBank olarak Köysel Dönüşüm projesinin ilk yıkım anından yeni evlerin teslimine kadar müşterilerimizin yanında yer alıyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında başarıyla hayata geçirdiğimiz kentsel ve köysel dönüşüm projelerinde olduğu gibi ilçemizde deBankamızın ayncalıklı dünyasını sunmaya, devam edeceğiz." Kentsel dönüşüm için DenizBank avantajlan " 24 aya kadar anapara ödemesiz, sadece faiz ödemeli dönem, " Devlet katkısı ile 12 aya %0 faiz, 120 aya kadar %0.72 faiz oranı, " Tüm DenizBank Şubelerinde, 444 36 34 DenizMortgage iletişim merkezinde ve internet sitesi üzerinden Ücretsiz kentsel dönüşüm danışmanlık hizmeti. 

Riskli yapı tespit raporu bedeline Deniz katkısı, ayrıca Deniz'in anlaşmalı firmalarından indirimli riskli yapı tespit raporu imkanı, Projenin başından sonuna kadar inşaat tamamlanma garantisi Köysel dönüşüm için DenizBank avantajları Yılda bir ödeme opsiyonu (Hasat zamanlarında ödeme) Devlet katkısı ile 12 aya %0 faiz, 120 aya kadar %0.77 faiz oranı. 

Riskli yapı tespit raporu bedeline Deniz katkısı, ayrıca Deniz'in anlaşmalı firmalanndan indirimli riskli yapı tespit raporu imkânı. 

Riskli Yapı Tespit Raporunu. Deniz'in anlaşmalı firmalanndan sizlere özel indirim ile alabilirsiniz. 

Tüm DenizBank Şubelerinde, 444 36 34 DenizMortgage iletişim merkezinde ve internet sitesi üzerinden Ücretsiz danışmanlık hizmeti ile Köysel Dönüşüm hakkındaki tüm sorularınıza yanıt. 


Çorum Tek Yıldız Gazetesi


Geri Dön