29 / 03 / 2024

DenizBank'tan kentsel ve köysel dönüşüm hizmetleri!

DenizBank'tan kentsel ve köysel dönüşüm hizmetleri!

DenizBank Bayburt Şube Müdürü Ahmet Tarhan, bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini anlattı.



Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi hizmetleri ile sektöründe farklılaşmayı hedefleyen DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel ve köysel dönüşümde de çalışmalar gerçekleştiriyor.


Bu kapsamda gazetemizin sorularını yanıtlayan Bayburt Şube Müdürü Ahmet Tarhan, gerek deprem felaketinin ardından 6306 sayılı kanuna eklenmesi gündemde olan maddelerin getirdiği haklar gerekse de köysel dönüşüm kapsamında sağlanan hizmetler konusunda bilgi paylaşımında bulundu. Şube Müdürü Ahmet Tarhan, söz konusu maddenin yasalaşması ile hak sahiplerinin kendi imkânları ile yıktırdıkları orta ve ağırlı hasarlı binaların da kentsel dönüşüm kapsamında kabul edileceğini ve bu durumdaki vatandaşlara sağlayacağı avantajları bulunduğunu belirtti.


“Yeni evlerin teslimine kadar müşterimizin yanındayız”

Ahmet Tarhan, kentsel ve köysel dönüşüm projelerinde DenizBank’ı tercih edecek tüketicilere birçok avantaj sunduklarının altını çizerek şöyle devam etti; “DenizBank olarak kentsel dönüşüm projesinin her aşamasında müşterilerimizin yanındayız. Kentsel dönüşümde DenizBank’ı tercih eden müşterilerimiz uygun koşullarda kredi sahibi olabilecekleri gibi devlet desteklerinden de faydalanabilecekler. Bankamız köysel dönüşüm kapsamında da tarım gelirine sahip çiftçilerimize yılda 1 ödemeli köysel dönüşüm kredi kullanım imkânı sunuyor. Hasat döneminden diğer hasat dönemine ödemeli köysel dönüşüm finansmanı ile üreticimizi Deniz’in ayrıcalıklı dünyası ile buluşturuyoruz. DenizBank olarak Köysel Dönüşüm projesinin ilk yıkım anından yeni evlerin teslimine kadar müşterilerimizin yanında yer alıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında başarıyla hayata geçirdiğimiz kentsel ve köysel dönüşüm projelerinde olduğu gibi ilçemizde de Bankamızın ayrıcalıklı dünyasını sunmaya, devam edeceğiz.”


Hürriyet 


Geri Dön